Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Barcelona EDITION
The Barcelona EDITION

Les experiències exclusives amb segell Michelin que podreu assaborir a The Barcelona EDITION

La gala Michelin celebrada a Barcelona ha incentivat a l'hotel de cinc estrelles a ser seu de col·laboracions amb altres famosos restaurants i bars del 27 al 29 de novembre. Coneixereu als millors xefs i bartenders del món sense haver de viatjar!

Time Out en col·laboració amb The Barcelona EDITION
Publicitat

Amb motiu de la Gala de la Guia Michelin Espanya 2024 (que se celebrarà el 28 de novembre a la Ciutat Comtal), The Barcelona EDITION acollirà durant tres dies una sèrie de col·laboracions gastronòmiques amb restaurants locals i internacionals guardonats amb alguna estrella Michelin. Se celebrarà el dilluns, dimarts i dimecres de l'última setmana de novembre i us permetrà conèixer de primera mà la cuina d'alguns dels millors cuiners del món, com Alejandro Sánchez i Gente Rara. No farà falta que us traslladeu de ciutat per tastar-los!
Ancorat a l'encantador barri del Born, The Barcelona EDITION compta amb tres espais gastronòmics que faran de niu de les diferents trobades: l'emblemàtic restaurant Veraz, el sofisticat bar de còctels Punch Room, inspirat en la cocteleria clandestina, i Cabaret, un sensual local nocturn tan espectacular en la cuina com en la cocteleria. Podeu reservar qualsevol servei en línia, i si ja teniu clar quin menú Michelin voleu, reserveu-lo tant en línia com per telèfon (t. 936 26 33 30).
Us expliquem com seran les tres trobades culinàries planejades i qui estarà a càrrec dels fogons i la coctelera. A gaudir!

Cuina creativa amb Gente Rara & Moonlight(E)xperimental
The Barcelona EDITION

1. Cuina creativa amb Gente Rara & Moonlight(E)xperimental

El restaurant Veraz es convertirà en el punt d'intersecció entre Gente Rara, un restaurant de Saragossa guardonat amb una estrella Michelin i reconegut per Sol Repsol, i Moonlight (E)xperimental, que es farà càrrec de la cocteleria amb una selecció de beuratges d'autor. Les degustacions de Gente Rara aniran totalment alineades amb el seu nom, amb un enfocament disruptiu i creatiu de la bona taula.
La intenció és oferir una experiència gastronòmica íntima i autèntica, per la qual cosa l'esdeveniment comptarà només amb dos seients amb capacitat per a 12 comensals. A què espereu per provar aquesta peculiar combinació culinària? Podeu anar a les 19:30h o a les 21:30h.

Música i còctels amb Florería Atlántico & Salmon Guru
The Barcelona EDITION

2. Música i còctels amb Florería Atlántico & Salmon Guru

Si teniu ganes de viure una nit de gresca, no us perdeu el vespre del 28 de novembre a Cabaret amb l'associació de Florería Atlántico (Buenos Aires) i Salmon Guru (Madrid), dos bars de renom mundial. L'esdeveniment comença a les 22h i acaba a les 3h de la matinada.
També hi haurà música llatina amb la banda 'Templo Lunatico' i DJ Set! I tot, mentre us feu alguna copa plena de la mixologia innovadora a càrrec dels visionaris creadors de tots dos bars, Tato Giovannoni (Florería Atlántico) i Diego Cabrera (Salmon Guru): mescles amb notes florals i aplicant la lògica botànica, especialitat de Cabrera. Tots dos han estat reconeguts recentment en The World's 50 Best Bars 2023.

Sabor i maridatge amb Alejandro Serrano Restaurante & Angelita Madrid
The Barcelona EDITION

3. Sabor i maridatge amb Alejandro Serrano Restaurante & Angelita Madrid

El 29 de novembre el restaurant Veraz serà el comensal d'Alejandro Serrano, el guanyador més jove d'una estrella Michelin a Espanya i guardonat amb el Sol Repsol, i Angelita Madrid, guanyadora de dos premis FIBAR i un dels bars de còctels més de moda de Madrid, que s'encarregarà de dinamitzar la vetllada amb begudes. La coctelera és coneguda per la seva devoció per l'elaboració artesanal d'ingredients i vins casolans i per l'ús de productes locals de l'horta.
El menú de Serrano comptarà amb cinc plats amb ‘sabor, sensibilitat i estètica’, citant al mateix autor. Un viatge multisensorial que no us podeu perdre! Hi haurà dos torns: a les 19:30h o a les 21:30h.
Una experiència irrepetible que reunirà als millors del món. Esteu preparats per degustar-la?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat