Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hotel El Palace Barcelona
Hotel El Palace Barcelona

Festes amb bon gust assaborint els hotels de la ciutat!

Si sou fans dels hotels de Barcelona, us proposem alguns de molt top que ofereixen experiències màgiques i originals per aquestes festes de Nadal. Refugis carismàtics amb gastronomies per a tots els paladars!

Time Out en col·laboració amb MésQHotels
Publicitat

Dissenyar l'espai i els menús és clau a l'hora d'organitzar un dinar de migdia nadalenc o una vetllada nocturna inoblidable aquestes festes. Una operació en la que estan especialitzats alguns hotels, que posen els cinc sentits al servei d'una gastronomia de primera qualitat i d'una decoració per a l'ocasió, entre entorns de luxe que enamoraran als vostres convidats. La vostra única missió serà relaxar-vos i gaudir! A mesqhotels trobareu opcions per a cada àpat assenyalat, tant si aneu en gran grup, amb la família o amb la parella, en un entorn més intimista. 
Us proposem un preàmbul de l'arquitectura de cada menú i l'essència espacial de cada hotel. Llegiu, que us els expliquem. 



En gran grup
H10 Catalunya Plaza Boutique Hotel

En gran grup

Si necessiteu més d'una taula perquè sou família nombrosa, la colla d'amics és extensa o ho celebreu amb l'equip de feina, no us faltaran llocs deliciosos. Al Barcelona Catedral, amb una restauració sostenible (de kilòmetre zero), equilibrada i saludable, trobareu uns quants clàssics mediterranis. Podreu escollir entre diferents menús, tots amb l'escudella fent acte de presència d'una manera o altra, i altres plats més innovadors com podria ser un humus de moniato amb torradetes o un llobarro amb arròs salvatge, col kale i iogurt al pebre.
Si voleu sentir-vos com a cals avis, feu parada al Catalonia Ramblas (també de tall mediterrani) i és que us oferiran una àmplia la llista d'aperitius que és menester compartir. Tots amb el punt mestre del xef: els llagostins, a baixa temperatura amb salsa tàrtara; les croquetes amb carn d'olla; i torrons fins i tot fora de secció, com un torró de foie amb melmelada de figues.
L'H10 Catalunya Plaza Boutique Hotel us presentarà una llarga llista d'alternatives amb influències internacionals en un edifici històric i vistes a la plaça, així com l'Iberostar Selection Paseo de Gracia. Al primer trobareu els plats més autòctons barrejats amb altres estrangers: entre les croquetes de bacallà amb romesco o canelons d'ànec trufats, saltaran a la vista uns gyozas de pollastre amb salsa curri o un garrí confitat amb chutney de poma. D'altra banda, l'Iberostar Selection Paseo de Gracia es decantarà més pel mestissatge i varietats 'veggies'. Exemples? Braves de iuca amb allioli d'alls rostits, canelons vegans o un espectacular 'panna cotta' de té matcha amb fruita tropical.
Un altre refugi metropolità a descobrir és el Balmes, que s'ha pres la decoració a la valenta, aplicada fins i tot al nom dels menús, a escollir entre el Rudolf o el Cascanous. Asseguren salmó i ibèric d'entrants i principals amb molta creativitat, com el bacallà confitat amb favetes baby i pil pil.
Al centre també l'H10 Urquinaona Plaza és una bona proposta per a àpats d'empresa, amb cuina d'autor i sales úniques per a aquesta ocasió. I, a les Corts, el Derby us proposa més de 4 opcions en unes instal·lacions que combinen modernitat i confort, on trobareu plats com la orada al grill amb parmentier de patata i reducció de merlot o entrecot de vedella amb patata al forn i mantega d'herbes.Busqueu més aviat un refugi enmig de la naturalesa? Doncs l'Hotel Miramar Barcelona amb vistes a Montjuïc no us decebrà. Podreu degustar una cuina amb producte de màxima qualitat i una bona recopilació d'accent europeu.
Tots ells amb menús fets a mida per una celebració en companyia.

Fum, fum, fum!
Gran Hotel Havana

Fum, fum, fum!

El 25 de desembre i el dia de Sant Esteve podeu delectar-vos amb els menús d'uns quants hotels, com el Renaissance Barcelona Hotel, el Kimpton Vividora Hotel o el Serras Barcelona, tots amb opció vegetariana i un punt de fusió en la cuina en més o menys mesura. Comptaran, per descomptat, amb l'escudella amb galets, la carn rostida de Sant Esteve i els canelons; que en la versió 'veggie' se substituiran per canelons vegetarians, sopa vegetal i una cuina tardorenca a base de tubercles i bolets. L'HCC Montblanc serà una bona opció si busqueu emular el receptari tradicional de Nadal sense gaires artificis. Mentre que el Barcelona Princess, un càlid espai arran de terra, us proposa tots els tradicionals, amb entrants més innovadors, com podria ser una tartaleta de brandada de bacallà amb coulis de pebrot. I l'Hotel Porta Fira puja encara més de to la inventiva, afegint alguns acompanyants curiosos, com passa amb un dels possibles segons, un pollastre de pagès omplert de Nadal amb llagostins, pusse d'epinard i cremós de gamba vermella. 
Al Barcelona Center, trobareu un menú de Nadal amb gran varietat de propostes per escollir, des d'una suprema de lluç al vapor amb americana, carbó vegetal i kale, a un melós de vedella en el seu suc amb cremós de patata a la vainilla, daus de pinya grille i tomàquet sec. I si us imagineu un lloc amb molta màgia, el restaurant del Mercer Hotel Barcelona és un dels espais ideals per celebrar aquestes dates. Qualitat a la seva cuina, ambient refinat i tranquil, i una ubicació de luxe plena d'història: entre els murs de l’antiga Barcelona romana.
Un elenc d'hotels que us enamoraran tant pel dinar de Nadal com pel 26 de desembre.

Desitjos complerts
Le Méridien Barcelona

Desitjos complerts

Res pot ser més bon auguri que encetar l'any demanant un desig a un hotel de luxe. Seguiu la tradició de Cap d'Any amb segell Michelin al Monument Hotel on, si sou amants del peix, faran els vostres desitjos realitat, amb un esdeveniment a gran escala a mans dels xefs Paolo Casagrande (Lasarte 3*), Xabier Goikoetxea (Oria 1*) i Gabriele Milani (Glasss), sota la direcció gastronòmica de Martin Berasategui.
Una aposta marinera per la qual també es submergeixen el Hilton Diagonal Mar Barcelona, el Claris Hotel & Spa GL i el Casa Fuster. Saltaran a la vista els entrants amb varietats de gamba, les ostres, acompanyants d'anxoves, principals amb cranc, i peixos tan interessants com llenguado o orada, tots amb salses i acompanyants per fer-los més exuberants. El Majestic Hotel & Spa Barcelona i l'Hotel El Palace Barcelona us descobreixen altres opcions més variades, amb un punt més carnívor, com amb un rellom de bou Wellington amb salsa de tòfona negre, obra del primer; mentre que al segon, us trobareu un perfecte filet madurat de vaca gallega a la brasa, patata cremosa i tòfona negra. De fet, la tofona repetirà en molts dels menús de Cap d'Any. Com a Le Méridien Barcelona, que opta per jugar amb els tradicionals a base de vegetals, l'exemple: milfulles vegetal amb trufa negra. Això sí, tots comptaran amb postres d'ensomni seguides del raïm, el cotilló i una festa memorable, fins i tot, alguns amb djs! La diversió, sens dubte, està assegurada.

Celebrar els Reis
Monument Hotel

Celebrar els Reis

Us sentireu de la reialesa en qualsevol dels establiments mencionats, però si, a més a més, decidiu regalar-vos un dinar de Reis en un hotel, l'experiència serà encara més versemblant. Assaboriu-lo amb la cuina hivernal i creativa del Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal on trobareu delícies com uns ravioli d'albergínia rostida i scamorza fumada amb salsa de formatge blau i nous. Una cuina de tardor amb què també s'atreveix l'elegant Gran Hotel Havana. Una suggerència a mode d'exemple? Què tal el fricandó melós de vedella i bolets de temporada?
Els experts en canelons del The One Barcelona, varien d'estil el dia de reis i es decanten per la tradició, però amb el toc mestre de les seves salses; vet aquí el garrí cuinat a baixa temperatura, al que li afegeixen unes textures de poma. A l'HCC ST Moritz i al Granados 83 també trobareu plats icònics, els típics de la cuina catalana a algun dels espais emblemàtics dels hotels. Pernil, 'sides' de pebrot del piquillo o bolets, tapetes de croquetes o calamars farcits seran les seves especialitats. Ara, si preferiu tastar els clàssics modernitzats per mans expertes, també és bona idea deixar-se caure pel Mandarin Oriental, Barcelona, on podreu degustar una coca de recapte o botifarra amb poma. I com no podia ser d'una altra manera, totes les opcions aniran amb neules o tortell coronant l'àpat.

Ja sabeu, si voleu viure unes festes de Nadal ideals, apropeu-vos a aquests hotels de Barcelona i compartiu taula amb els vostres! La majoria d'ells també comptaran amb menús infantils, perquè el plaer el pugui gaudir tota la família.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat