Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ohla Hotel

 • Hotels
 1. Ohla Hotel
  Courtesy: Booking.comOhla Hotel
 2. Ohla Hotel
  © Marco PastoriOhla Hotel
 3. Ohla Hotel
  Ohla Hotel
 4. Ohla Hotel
  © Marco PastoriOhla Hotel
Publicitat

Time Out diu

Ohla Hotel és un establiment hoteler amb categoria de cinc estrelles situat en ple barri gòtic de Barcelona. L'edifici contrasta el seu interior de disseny avantguardista amb una façana neoclàssica. Un hotel boutique de 74 habitacions amb una terrassa i piscina de vidre única a Barcelona on contemplar els llocs més emblemàtics de la ciutat.

Situat en una de les principals avingudes de la ciutat, al cor de Via Laietana, uneix el centre històric amb el litoral mediterrani i el centre de les tres zones més comercials i transitades de Barcelona, ​​el barri Gòtic, el Born i La Eixample. L'Ohla Hotel està construït sobre les antigues traces del canal romà de proveïment d'aigua, on el primer Comte de Barcelona posseïa el seu Palau.

En resum, Ohla Hotel ofereix un ampli ventall de serveis i sensacions que ens porten al benestar. Comptem amb tot un món de diferents experiències per adaptar-nos a tots els gustos i on es combinen: calma i serenitat al centre de Barcelona; modernitat i tecnologia en un edifici rehabilitat i transgressor; i un tracte de qualitat i una àmplia experiència en el sector dirigit sempre a l'excel·lència. I és que Ohla Hotel representa una exquisida i professional atenció a l'hoste amb el més alt nivell de serveis propis de l'hotel. És per això que ens inspirem en les persones, l'elegància i els ambients íntims i càlids dissenyats a mida per a cada hoste.

Detalls

Adreça
Via Laietana, 49
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (L4)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà