Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Eurostars Sitges
  Eurostars Sitges
 2. Eurostars
  Gran Hotel la Toja

Tornen els Eurostars Fan Day amb sorteig de 70 estades en hotels top!

Teniu pla per aquest estiu? Pareu atenció perquè del 12 al 15 de juny podeu guanyar una estada gratuïta en un Hotel Eurostars per la XVII edició del seu popular ‘Eurostars Fan Day’

Time Out en col·laboració amb Eurostars Hotels
Publicitat

Si voleu gaudir d’una estada doble de dues nits amb esmorzar inclòs en un hotel top del grup Eurostars Hotel Company, només heu de participar al sorteig del seu web i xarxes, que s’emmarca en la XVII edició de l’iniciativa Eurostars Fan Day. Sota el claim ‘Summer Tour’, enguany es reivindica el valor del viatge i la importància de viure experiències en primera persona, especialment en aquest moment, amb una gran possibilitat de generar dependències de les noves tecnologies. Que no us agafi la mandra perquè teniu moltíssimes possibilitats: es premiaran fins a 70 seguidors que podran escollir entre una selecció de deu hotels repartits per tot el país, Portugal i Hongria.

I mireu que fàcil és participar: només cal que us registreu a la pàgina web creada especialment per aquesta edició. Els 70 guanyadors s’anunciaran el 15 de juny des de les 10 del matí fins les 7 de la tarda, de manera que cada hora es coneixeran 5 afortunats! I per si no en feu prou, el grup hoteler celebrarà un sorteig addicional el dia 16 de juny, dedicat únicament als seguidors dels seus dos comptes d’Instagram, @eurostarshotels i @aurea.hotels, que podran guanyar 20 estades d’una nit. 

Si no teniu sort amb els sortejos… Us expliquem totes les opcions que teniu per seguir gaudint d'aquesta cadena. Per una banda, trobareu la col·lecció d’aproximadament 120 establiments Eurostars Hotels amb ubicacions privilegiades; a més, també teniu Áurea Hotels, hotels d’autor, amb una col·lecció de 10 establiments singulars, amb un valor històric-cultural, molta personalitat i instal·lacions espectaculars. I si us voleu relaxar en un ambient modern i ‘trendy’, trobareu Exe Hotels, amb una selecció de 90 establiments en 14 països diferents, Ikonik Hotels, locals amb atmosferes relaxades i espais multifuncionals i Cristol Hotels, amb garantia de qualitat de la cadena i estàndards funcionals. Finalment, si us decanteu per una opció més prèmium i de disseny amb ubicacions cèntriques, escolliu Tandem Suites. Si us costa triar, bucegeu, tafanegeu i rebusqueu a la seva pàgina web per trobar la opció que més un convenci.

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat