Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Voleu que la vostra reunió de feina sigui un èxit? Quedeu al Yurbban!

Una terrassa tranquil·la, un cafè i un aigua: l'Hotel Yurbban Trafalgar ofereix un espai perfecte per fer reunions de feina o trobades professionals. Time Out en col·laboració amb mesquehotels.cat

Escrit per
Clara Narvion
Publicitat

Dilluns, 11 del matí. Amb dues companyes del departament de màrqueting tenim una reunió amb l'equip del Maremagnum per preparar una campanya de Nadal. Decidim sortir de la redacció, on passem un munt d'hores, i anar a l'Hotel Yurbban Trafalgar per fer la reunió. Situat al centre de la ciutat (Trafalgar, 30) proporciona un espai tranquil, elegant i modern per treballar.

Quan arribem ens dirigim a la terrassa que tenen al final del seu lobby. És un oasi al mig de la ciutat. Sis taules tranquil·les, cap soroll de cotxe i moltes, moltes plantes. La reunió és distesa, tranquil·la, acompanyada de tes i cafès, i productiva, gràcies en bona part a l'entorn en el que ens trobem.

Sortim contentes i decidides que fer una reunió a un hotel és una bona pensada. En primer lloc, perquè sortir de l'entorn laboral habitual ajuda a fomentar la creativitat: un canvi d'aires és ajuda a trencar esquemes mentals, a pensar més enllà de les coses més quotidianes i a atrevir-te a proposar idees més atrevides i creatives.

A més, un hotel proporciona un territori neutral. Ningú està a casa i les diverses parts d'una negociació estan al mateix nivell. Els cambrers són educats i atents, i ajuden a que la conversa sigui fluida i acompanyada d'un bon cafè. Ah, i quedar a un hotel és una gran idea pels autònoms o freelances: durant un matí o una tarda, la terrassa es pot convertir en la vostra oficina. El Yurbban, a més, proporciona wifi gratis als seus clients, així que no cal que us gasteu tota la tarifa de dades del vostre mòbil.

Quan acabeu amb la vostra reunió podeu pujar a la terrassa que tenen a l'últim pis. Té piscina, sofàs i unes vistes impressionants sobre tots els terrats del centre de la ciutat. Aprofiteu per fer el vermut i desconnectar de l'estrès de la feina! Val la pena!

Si voleu més informació sobre les reunions als hotels podeu visitar la web de mesquehotels.cat.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat