Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ana y Froga

Ana y Froga

Anouk Ricard

Publicitat
Ana y Froga
Anouk Ricard
Blackie Little Books
54 pàg. 14 € Vet aquí un còmic infantil que a França és un fenomen i aquí ja suma fans. Protagonitzat per l'Ana i els seus amics (la granota bromista Froga, el gos artista Bubú, el cuc gurmet Cristóbal i el gat trapella Quique), l'invent d'Anouk Ricard, tres cops nominat al festival d'Angoulême, barreja tendresa i absurd d'una manera que convenç tot i l'aparent simplicitat. Tots som mooolt Ana, amics inclosos...
 
Políticament incorrecte, i a voltes brètol, l'humor de la sèrie d'Ana y Froga, format ja per ¿Quieres un chicle? i ¿Qué hacemos ahora? -i tres volums més a França-, recupera la intemporalitat de la diversió, sense moralitats superficials i amb una idea realista de l'amistat: volem ajudar els amics, sí, però ens en podem oblidar veient la tele. Què no dir, en fi, de confondre un xiclet amb el mitjó d'un cuc.


Triada per obrir la línia infantil d'una editorial tan capaç de crear tendències com Blackie Books, la sèrie reuneix els trets principals dels seus editors: professionalitat i una visió esbojarrada de l'existència. Seny i rauxa, si es vol, o intenció de gaudir, com Gaudí, de l'originalitat des dels orígens. Us agradaran? Ho sabreu valorant-ne les iŀlustracions a doble pàgina, amb dibuixos i altres creacions manuals: Ana y Froga... en estat pur.
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat