Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Penúltima
© Iván Moreno

Lligar a Barcelona: noi busca noi

Com lligar a Barcelona si ets gai. Per aconseguir els millors contactes no et cal res més que seguir els nostres consells

Escrit per
Martí Sales
Publicitat

Fa anys, quan Barcelona vivia oprimida sota el jou franquista, trobar un home que volgués lligar amb altres homes era perillós i sobretot difícil: tret de ficar-te de cap a la canallesca ravalera, ho tenies pelut. Des dels temps de lluita de l’Ocaña, la situació s’ha revertit gairebé de dalt a baix: la ciutat va plena de 'maricons' i si no lligues és perquè no vols.

Que com es lliga? De les formes més antigues i les més modernes. Per començar, mirant. Alcarrer —sobretot als barris del centre—, a qualsevol semàfor o cantonada, si vas atent als homes que t’agraden, de seguida veuràs si et tornen la mirada o es fan el suec. No tinguis prejudicis de cap mena: aquell que no ho sembla ho pot ser, així que tu repassa i aviam què passa.

Si vols ser més concret, si t’agrada una tribu en especial, es tracta d’anar als seus llocs de reunió. Per exemple, si els homes fornits i peluts, els óssos, et fan caure de cul a terra, passa qualsevol dijous al vespre pel Bear Bacon Bar i moriràs d’èxtasi —potser esclafat entre dues panxes siderals!

Si el que vols no són paraules senzilles i tendres sinó sexe sense contemplacions, l’Open Mind, La Base o el Berlin Dark són l’opció adequada: porta el teu 'kit', que et quedaràs ben descansat!

Ets més de mar i prefereixes l’aire lliure i el solet? Les platges de la Mar Bella i la Barceloneta són un lloc ideal per anar de cacera i amb l’excusa de "que em podries donar un cop d’ull a la bossa mentre em banyo?" es pot encetar conversa com si res. I si el que vols són cossos deu ballant house tota la nit i amb ganes de marro, no et perdis les nits del dissabte al Pervert.

A banda de les maneres tradicionals de lligar, no podem oblidar les aplicacions de mòbils. N’hi ha una pila (Grinder, Scruff, Manhunt, Growlr...) i moltíssima gent hi té un perfil. Sense moure’t de casa podràs fer una bona repassada al ‘mercat’ que tens a prop i xatejant serà fàcil quedar amb algú —els gais fem pocs escarafalls a l’hora d’anar per feina—. I no només fotràs un bon clau, sinó que també podries ensopegar amb l’amor de la teva vida: ja hi ha moltes parelles que s’han trobat per aplicació i d’aquí pocs anys no serà gens estrany que als nostres néts els expliquem així com ens vam conèixer: "Mira Estevet, doncs a començament de segle hi havia uns programes que s’executaven des del telèfon mòbil, i un bon dia m’hi vaig connectar i vaig veure una foto del teu avi Josep. Vaig pensar, 'quin tros de semaler!', vam quedar per fer una orxata i ves per on, ja fa quaranta anys que estem junts!".

'Kit' de club

Els que sovintegen els clubs de sexe solen estar preparats per a tot: al seu 'kit' personal no hi poden faltar diverses menes de lubricant, condons, netejador de capçals, recursos químics variats per aguantar tota la nit sense dormir, viagra per mantenir ben alt l'estendard, paracetamol, guants de làtex en cas de 'fist', 'cock rings' i el carregador del mòbil per si l'orgia s'allarga més de l'habitual. Sempre cal estar connectat...

Punts calents

  • Esports
  • Ciutat Vella

Els banys de Sant Sebastià són un oasi llibertari de nudistes, famílies i gent diversa i respectuosa amb la diferència. És habitual veure nois petonejant-se feliços a l’aigua.

A tota màquina
  • Locals de nit
  • Eixample

Els dissabtes a la nit, el Bloc es converteix en el Pervert, el club gai amb més feromones i house per metre quadrat. Marro assegurat!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat