El Cangrejo del Raval
© Iván Moreno

Lligar a Barcelona: noia busca noi

Llocs i consells per buscar mascle, els millors bars i locals per lligar a Barcelona. Infal·lible!

Publicitat

Tòpic, però cert: tot és qüestió d’actitud, i a l’hora de lligar, també. Hi ha afortunats que lliguen fins i tot esperant al semàfor, sense fer gairebé res, però la resta dels mortals ens hem de posar la granota de feinejar i sortir a pescar. I compte, estimades amigues, perquè en aquest mar barceloní hi ha galls de Sant Pere, però també perca i sardinetes camuflades de les quals no en sortirà bon fumet ni posant-hi molta sal.

Ho confesso: jo no tinc cap tàctica a l’hora de lligar, però el tema femení funciona igual que el masculí. Parlem del cara a cara, res de Tinder sorpresa, ni adopcions ni merdes d’aquestes (sí, parlo amb coneixement).

Podeu sortir amb xarxa d’arrossegament (és a dir, tot va bé quan hi ha gana) o ser més selectives. Posem per cas que vau anar de cap de setmana amb les amigues a Donostia i us vau enamorar de mitja dotzena de surfistes, doncs teniu l’equivalent barceloní al Surf House. Quin bé de Déu! I si aquell dia no hi ha res interessant, no serà temps perdut perquè el menjar i les begudes són boníssims.

Us agraden altres perfils? Per exemple, les 'groupies' que voleu ficar músics de casa al vostre llit, els trobareu fent una birra al Vinil() i a l’Heliogàbal. Si us agrada la potència castellera, amb tot l’uniforme i la pinya, visiteu la colla de Sants, per exemple.

Però tampoc fa falta anar a locals en concret. Cada dia a Barcelona hi ha un munt d’activitats susceptibles de conèixer gent interessant, o simplement sortir a fer el vermut pel carrer de Blai o a la Barceloneta, on trobareu material de casa i amb altres accents. És molt groller parlar de fer intercanvi de llengües?

A més, cada cap de setmana hi ha mercats com el Lost & Found, el Flea Market i el Demanoenmano plens de gent jove de tota mena. I ara que comença la temporada de cinema a la fresca... és un filó! Planteu la gandula a un lloc estratègic i aprofiteu bé el moment entre escena i escena.

També tenim festes divertidíssimes com la Ven Tú!. Sortir a ballar un diumenge després del vermut et dóna una alegria diferent al cos i l’ambient és molt més obert que a qualsevol sessió de discoteca nocturna. Si encara no heu anat a cap, no sé què esteu esperant, però informeu-vos-en abans perquè algunes són de clar ambient gai-lèsbic, tot i que igualment espectaculars.

I parlant d’ambient, sóc una gran defensora dels locals 'heterofriendly' per lligar. Sí, sóc una noia heterosexual, però m’encanta El Cangrejo del Raval i hi he lligat més d’una vegada: recordo una nit en concret en què un paio es va pensar que hi havia barra lliure de marisc sota el meu vestit. Un noi hètero que està al Cangrejo ballant igual de boig que tu Raffaella Carrà, Beyoncé o Mecano ha guanyat, així d’entrada, molts punts. Feu-me cas, però si no us funciona, a casa meva no vingueu a picar!

El ventall

Això només serveix a l'estiu, però les que ja el porteu sempre a la bossa quan sortiu sabreu de què us parlo. Un objecte tan arcaic també pot ser una arma subtil per lligar. Està comprovat. Fiqueu la mà a la bossa, traieu el vano i als dos o tres moviments de canell ja tindreu més gent al vostre voltant que si haguéssiu tret una capsa de Donettes. I d'entre aquests caparrons que busquen l'airet, qui sap, potser n'hi ha un que després us demana escalfor.

Punts calents

 • Locals de nit
 • Ciutat Vella
 • 4 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
Amb garantia
Amb garantia
Cangrejo, petxina, cigala... Ens agrada perquè és autèntic dintre de la seva decadència, perquè allà vaig veure per primera vegada Carmen de Mairena i perquè sempre és garantia de diversió, lliguis o no.
 • Cocteleries
 • La Barceloneta
 • 4 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
No som ni Sant Sebastià ni Cadis, però a Barcelona hi ha de tot, som així de llestos. Fins i tot tenim caus per a surfistes moderns com Surf House, a tocar de la platja. Bona teca, al plat i a la sala.
Publicitat
 • Música
 • Gràcia
Cau 'groupie'
Cau 'groupie'
Un dels clàssics de Gràcia al qual tothom hauria d’anar una vegada, com a mínim, a la vida. Bona música, bon servei i cares conegudes.
Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat