Boicot a Sant Valentí a cop de llibre

Bestiari Grup de Llibreries Independents del Born ha decidit que ja n’hi ha prou d’americanades.

Publicitat

El col·lectiu de llibreters de soca-rel Bestiari Grup de Llibreries Independents del Born ha decidit que ja n’hi ha prou d’americanades, i per això han creat l’anti Sant Valentí. Aquest petit boicot és molt més que això i, més enllà de boicotejar el romanticisme de consum, també vol ser una oda a la literatura catalana i una petita festa pre i pro Sant Jordi. Que com ho faran? Bestiari Llibreria del Born ens proposa un speed dating literari a El 300 del Born, l’espai gastronòmic de Moritz al Born CC.

Disposarem d’un seguit de cites ràpides de cinc minuts de durada per compartir les nostres passions literàries, els nostres autors preferits, els llibres que han marcat la nostra vida i aquells que no dubtem a recomanar sempre que en tenim ocasió. Perquè tots hem sospirat en tancar un bon llibre. I és que hi ha poques coses que igualin la complicitat de trobar-se amb algú que ha sentit el mateix que nosaltres en llegir un llibre concret; a Bestiari ho saben i per això tenen molt clar que un speed dating literari farà les delícies tant dels lectors novells com dels àvids devoradors de llibres.

La mecànica és molt senzilla: es disposaran un seguit de taules a l’espai gastronòmic de Moritz i els participants aniran passant d’una taula a una altra, tot intercanviant els seus gustos literaris. També hi haurà escriptors entre els participants. Així, la possibilitat de trobar-se cara a cara amb un d’ells segur que serà un incentiu imperdible! Una cita apta per a gent aparellada, separada, divorciada, single i, fins i tot, per a entusiastes del poliamor. I ideal pels amants de la cervesa, ja que Moritz invitarà a una birra ben freda a tots els que hi participin! I per si fos poc hi haurà carretades de cançons a càrrec de Xip & Xic DJs.

Una oportunitat ideal per arribar al 23 d’abril, el veritable dia dels enamorats a Catalunya, més que preparats! 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat