Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Club Esportiu Mediterrani

  • Llocs d'interès
  • Sants - Montjuïc
Club Esportiu Mediterrani
Jordi Play
Publicitat

Time Out diu

Amb gairebé 9.000 socis i sòcies, el club és un referent de l'esport a Barcelona

Barcelona està plena d'instal·lacions i clubs on exercitar-se, així com llocs per fer esport a l'aire lliure. Al districte de Sants-Montjuïc, el Club Esportiu Mediterrani va ser fundat el 1931 per un grup d'entusiastes de l'esport, especialment de la natació. Avui és un referent a la ciutat.

El club compta amb dues instal·lacions: aquesta, situada al carrer Begur 44, en el cor del barri de Sants, i la de Regent Mendieta 14. La instal·lació de Sants, que rep el nom de Josep Vallès, compta amb més de 8.000 metres quadrats, amb piscines climatitzades, sales de fitness i activitats dirigides, spa i solàrium.

Quins esports es practiquen al Club Esportiu Mediterrani?

El club destaca per les seves activitats esportives, especialment les seves seccions de natació i waterpolo. També té seccions de triatló, atletisme, esquaix i karate, així com cursos de futbol i judo. A més, cada dia s'ofereix una gran varietat d'activitats dirigides de tota mena perquè pugueu trobar la que més us agradi.

Horari del Club Esportiu Mediterrani de Sants

El club obre tots els dies de la setmana. De dilluns a divendres, l'horari és de 6:50 a 22:45 h. Dissabte, de 6:50 a 21 h. I diumenges i festius, de 7:05 a 15 h.

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López

Detalls

Adreça
Begur, 44-52
Sants-Montjuïc
Barcelona
Transport
Badal (Línies: L5)
Horaris
De dl. a dv. de 6:50 a 22:45 h. Ds. de 6:50 a 21 h. Dg. i festius de 7:05 a 15 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà