Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Et veuran milers de turistes

Descobreix la nova edició del mapa Time Out amb 99 coses per fer a la ciutat

Escrit per
Germà Bustamante
Publicitat

La ciutat de Barcelona rep, cada any, més de deu milions de turistes, molts dels quals hi fan nit i la majoria dels quals cerquen activitats per fer en una de les ciutats europees amb més visitants estrangers.

Per aquesta raó, Time Out, per segon any seguit, ha publicat el mapa de la ciutat amb 99 coses per fer, un mapa desplegable, amb una tirada d’una mica més de mig milió d’exemplar que es reparteix en els principals centres turístics de la ciutat. En aquest mapa, els turistes que arriben a la ciutat hi poden trobar tot d’activitats per fer a la ciutat: des de llocs on comprar fins a museus, activitats esportives o culturals.

El mapa Time Out és la millor manera d'arribar als visitants un cop són a la nostra ciutat i inspirar-los alhora de dinar, sopar, comprar o visitar espais emblemàtics de la Barcelona més radiant i lluminosa. Es reparteix, atenció, a més de 300 hotels, oficines de turisme, centres comercials (Maremagnum, La Roca Village), estacions, aeroports i en el kit de benvinguda del Sónar. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat