Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Feliços 60 i per 600 més!

L’aniversari d’un cotxe mític que va canviar la història del transport a Espanya.

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

El Seat 600, el cotxe emblemàtic de Moritz, es va convertir en tota una icona d’una època i mai ha deixat d’estar de moda. Va ser capaç d’impulsar la motorització de moltes famílies espanyoles en un moment en què el parc de vehicles era molt reduït.
El 600 va néixer fa 60 anys i, per celebrar-ho, la marca ha aconseguit reunir un total de 787 vehicles i més de 4.000 persones d’arreu de l’Estat. Entrarà així en el llibre Guinness World Records per la concentració més multitudinària de la història del cotxe. Els orgullosos propietaris d’aquestes peces de col·lecció, que encara funcionen perfectament, han desfilat pel Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló en una trobada plena d’emoció.
Moritz no s’ha volgut perdre aquesta ocasió única de treure a lluir set dels seus Seat 600, cadascun amb un disseny exclusiu que evoca els diferents tipus de cervesa que produeix la marca. Es tracta d’una flota de cotxes comercials que Moritz utilitza des de l’any 2005. Cada automòbil està restaurat i perfectament habilitat per al seu ús. D’aquesta manera, Moritz es reafirma en el seu objectiu d’unificar tradició i modernitat, a través de l’ús d’aquest cotxe que s’ha convertit en tot un símbol de la Barcelona del segle XX.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat