• Llocs d'interès
  • El Gòtic

Fundació Setba

Publicitat

Time Out diu

SETBA és una fundació sense ànim de lucre, situada a la plaça Reial, que treballa per la promoció de l'art i la cultura com a poder transformador de la societat, i vetlla per l'atenció integral de persones en risc d'exclusió social. La projecció de l'empresa és promoure una societat justa i inclusiva, mitjançant manifestacions artístiques que ajudin a vertebrar i cohesionar el seu teixit social.

Els projectes de SETBA

Tenen quatre projectes en funcionament, adreçats a diferents col·lectius. Traspassant l'objectiu és un projecte de fotografia per a dones internes en centres penitenciaris de Catalunya. Magistrals va adreçat a entitats que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual de Catalunya. Natura és cultura és un projecte artístic de respir a la natura que va dirigit a usuaris/es de salut mental de Catalunya. Traspassant murs s'enfoca a persones menors i joves internes en Centres Educatius de Justícia Juvenil.

Qui forma part de l'equip?

L'equip està constituït per persones de l'àmbit de la cultura, la gestió, l'advocacia i la consultoria. L'impulsor i president és Dario Olaortua, amb l'ajuda de les vicepresidentes Yolanda Mora i Mariola Foix. 

Actualment, és un local d'oficina que no conté cap espai expositiu obert al públic.

Detalls

Adreça
Plaça Reial, 10
Barcelona
08002
Transport
Drassanes (M: L3), Liceu (M: L3)
Horaris
De dl. a dv., de 10 a 14 i de 16 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà