Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fundesplai

  • Llocs d'interès
  • Fora de Barcelona
Fundesplai
Foto: Robert Ramos / FUNDESPLAI
Publicitat

Time Out diu

Fundesplai és la marca que engloba a la Fundació Catalana de l’Esplai i a les diferents entitats que hi estan vinculades. És una iniciativa sense afany de lucre que treballa amb la finalitat d'impulsar l'educació en el lleure d'infants, joves i famílies.

Amb l'objectiu d'enfortir les entitats de lleure i el Tercer sector, Fundesplai desenvolupa un ampli ventall de programes i activitats centrats en tres àmbits d'actuació diferents: l'educatiu, el social i el mediambiental.

Detalls

Adreça
Riu Anoia, 42-54
El Prat de Llobregat
08820

Què hi ha ara mateix

MENJA, ACTUA, IMPACTA

  • Exposicions

Cada cop se’n parla més de l’impacte de la nostra forma de viure en el planeta, però sovint oblidem el protagonisme que té l’alimentació en aquesta equació. L’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA pretén conscienciar d’aquesta situació alarmant i proveir eines pràctiques perquè tothom pugui fer canvis reals en el seu dia a dia. El recorregut, a través d’una instal·lació de més de 1500 m² habilitada per Fundesplai, es divideix en cinc espais amb elements audiovisuals i interactius, que fan de l'exposició un viatge en primera persona cap a un canvi de mentalitat col·lectiu. La mostra posa el focus en els principals reptes als quals ens enfrontem: el malbaratament d’aliments, el consum de proteïna animal, els ultraprocessats, els productes de proximitat i temporada i l’ús d’envasos. Però el projecte va molt més enllà, ja que compta amb una gran varietat d’activitats i tallers, tant a l'interior de la instal·lació com a diferents espais naturals del Delta del Llobregat. A més, hi ha jornades de debat i un programa d’activitats dirigides a centres educatius.

Publicitat
També t'agradarà