Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Confraria, centre d’interpretació del Calafell pescador

La Confraria, centre d’interpretació del Calafell pescador

Llocs d'interès, Visites turístiques
Confraria de Pescadors de Calafell

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

L’edifici de l’antiga confraria de pescadors, l’emblemàtic Pes, ha esdevingut un centre d’interpretació del Calafell pescador que explica una part del passat col·lectiu, de la història més recent del barri marítim. Un espai creat per mantenir viu el llegat de la platja “amb més fusta” del litoral català, tal com la descrivia l’escriptor Carlos Barral. Conèixer com vivia i s’estructurava la seva comunitat: la relació entre patrons i remitgers, les feines de mar i les de terra, les seves expressions socials i culturals, en definitiva, una forma de vida que ens transporta al segle passat.

Per Xavier Amat

Publicat

Detalls

Adreça Pg. Marítim de Sant Joan de Déu (alçada c/ Sant Pere)
Calafell (Baix Penedès)
43820
Preu 3€ general / 1,5€ reduïda
Contacte
Horaris De l’1 de juliol al 15 de setembre de 2016: dl. a dg. de 10 a 14 h i de 17:30 a 20 h. Del 16 de setembre al 31 d’octubre de 2016: ds. de 10 a 14 h i de 16 a 18 h i dg. de 10 a 14 h. Novembre i desembre de 2016: ds. i dg. de 10 a 14 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies