Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La cultura balear al vostre abast

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Nou espai Mallorca

La cultura balear al vostre abast

El Nou Espai Mallorca és un centre per a la promoció de la cultura de les Illes Balears

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Les Illes Balears són un petit paradís no gaire lluny de la nostra costa, una regió molt rica en tradicions, en lletres i en gastronomia. Segur que, quan hi heu anat, us han enamorat i us moriu de ganes de tornar a trepitjar-les, però, si no ho podeu fer tant sovint com voldríeu, Mallorca ve a vosaltres!

El Nou Espai Mallorca, al centre de Barcelona, és un gran impulsor de propostes culturals, artístiques i gastronòmiques d'aquesta zona. És un espai polivalent que fa de bar-restaurant, sala d'exposicions, de concerts... També compten amb una llibreria especialitzada en editorials, autors i obres de les Illes i amb un fabulós bar on podreu degustar gastronomia típica com els cocarrois, el biquini mallorquí, l'ensalada de patata o un tast de productes illencs. Com no podia ser d'una altra manera, també hi trobareu ensaïmades delicioses i mel de Menorca, i podreu prendre una bona Moritz a s’hora baixa.

Quan hi aneu, us sentireu com a casa: descobrireu un racó on hi fan presentacions de llibres, recitals, xous literaris, concerts i moltes altres activitats per promoure la cultura de les Illes Balears. A més, us hi esperen els treballs de joves artistes que volen mostrar-se al públic i d’altres ja consolidats. Acosteu-vos al Nou Espai Mallorca i gaudiu d'una programació variada i de la millor gastronomia en un espai acollidor i 100% balear. 

Pl. Vicens Martorell, 1. M: Universitat. nouespaimallorca.cat

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising