Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La identitat femenina com a font d’inspiració

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

La identitat femenina com a font d’inspiració

Descobriu una firma que homenatja el treball artesanal en el món de la moda

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

A les germanes de Sabadell Yolanda i Cristina Pérez, creadores de la firma YolanCris, l’amor per l’alta costura ja els ve de família. La seva mare va ser pionera del negoci nupcial i elles ofereixen una proposta que actualment es considera una de les més importants en el món de les núvies i de la festa. Els seus dissenys arriben a 35 països i han vestit celebrities com Shakira, Lady Gaga o Beyoncé. Si per alguna cosa destaca la marca és per la seva aposta per la producció artesanal però sense renunciar a la innovació i l’evolució de la moda.

El dijous 26, YolanCris celebra Hands and Arts, un gran esdeveniment amb el suport de Moritz per presentar les últimes propostes de la casa, emmarcades en la col·lecció #IDENTITY.  L’acte tindrà lloc a l'avinguda Maria Cristina i comptarà amb la companyia La Fura dels Baus per fer una performance molt especial. També hi seran presents alguns grans artesans dels darrers anys –abanderats en diferents disciplines– i estudiants d’algunes escoles de Barcelona.

La nova col·lecció de la firma es fixa en les icones de moda de tots els temps, dones que s'han sentit lliures per vestir-se com han volgut. No us perdeu una col·lecció única inspirada en les diferents identitats del món femení.

Hands and Arts. Av. Maria Cristina. M: Espanya. Dijous 26. 20.30 h. Gratis. yolancris.es

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising