Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Museu de l'Eròtica

 • Llocs d'interès
 • El Gòtic
 • preu 1 de 4
 1. Museu de l'Eròtica de Barcelona
  Foto: Museu de l'Eròtica de Barcelona
 2. El Museu de l'Eròtica de Barcelona
  Foto: irbarcelona
 3. Museu de l'Eròtica de Barcelona
  Foto: Museu de l'Eròtica de Barcelona
 4. Richard Fand
  ©Richard Fand/MEB
Publicitat

Time Out diu

El Museu de l'Eròtica de Barcelona exposa més de 800 peces eròtico-sexuals repartides en 14 sales que ofereixen una visió de l'erotisme des de l'antiguitat

Ubicat a la Rambla des del 1997, el museu proposa un recorregut historicocultural de l'erotisme des de l'antiguitat. S'exposen il·lustracions del Kama Sutra, pintures amb aerògraf de criades nues i objectes rars i fascinants com cinturons de castedat o un bastó victorià amb una vagina d'ivori a la part superior. Altres rareses són els dibuixos japonesos, una cadira de plaer, fotos dels bordells del barri Xinès dels anys 30 o la vídeo col·lecció de cinema eròtic del rei Alfons XIII. A les sales temporals també es poden descobrir instruments com les 'fuck machines' o les 'sex dolls'.

Entrades

El museu té quatre tipus d'entrades: la general amb audioguia, per 12 €; l'entrada d'estudiant i audioguia, per 10 €; l'entrada per celebrar un comiat de solter o soltera, que és apta per a grups de fins a 9 persones per 22 € cadascun; i l'entrada tours i tallers d'art i sexologia de la mà de la sexòloga Sigrid Cervera.

Horari

L'horari del Museu de l'Eròtica de Barcelona no és com el d'un museu qualsevol. És obert de dilluns a divendres d'11 a 24 h, i els caps de setmana de 10 a 24 h. A banda, l'únic dia que tanca de l'any és el de Nadal, el 25 de desembre.

Quantes sales té el museu?

El museu compta amb més de 800 peces repartides al llarg de 14 estances dedicades a diferents temes. Les sales són: Antigues civilitzacions, Oriental erotisme, Kama Sutra, Cultures del món, Estil pin-up, Grans genis de la pintura, Fetitxisme i sadomasoquisme, Sex dolls i Fuck machines, Corsets, Rècords sexuals, Videcol·lecció eròtica privada del rei Alfonso, Europa s. XIX i XX, Picasso Eròtic i Tradició Fàl·lica.

'Art i sexologia'

El museu té un projecte cultural i educatiu que funciona com a pilar de la seva àrea didàctica. 'Art i sexologia' és un projecte elaborat per la sexòloga Sigrid Cervera que uneix l'art eròtic i la sexologia. L'objectiu és conèixer i aprendre sobre els sexes a través de l'art eròtic.

El projecte es compon de diverses activitats, tallers, xerrades, visites i formacions adreçades a tota mena de públic major d'edat, però sobretot a la comunitat educativa, al professorat i alumnat i a famílies.

Els tallers es poden realitzar en parella, per un preu de 90 € en total, o en grups de 6 persones, per 24 € cadascun. Per consultar tots els tallers disponibles i reservar ho podeu fer a través de la vostra pàgina web. 

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez

Detalls

Adreça
La Rambla, 96
Barcelona
08002
Transport
Liceu (M: L3)
Preu
Entrada general: 12 €; entrada per estudiants: 10 €
Horaris
De dl. a dv., d'11 a 24 h. Caps de setmana de 10 a 24 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà