Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre la porta a un futur connectat

No et perdis el suplement 'Ciutat connectada' en què et presentem 63 empreses catalanes que et milloraran la vida

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El canvi, ho deia un savi, és l'única constant. En un món hiperconnectat com el que habitem, de vegades ens sembla que ja està tot inventat i que res ens pot sorprendre... Però res més lluny de la realitat! A casa nostra hi ha un fotimer d'empreses que han estat capaces d'empescar-se idees extraordinàries i que han sabut abandonar la zona de confort per obrir nous camins. 

Al suplement de Time Out d'aquesta setmana et donem a conèixer 63 empreses catalanes impulsades per emprenedors que han sabut explotar tot el seu potencial creatiu i han definit projectes innovadors que faran la nostra vida més fàcil. 

Hi trobaràs empreses tecnològiques i aplicacions que abasten tots els àmbits (smart city, llar eficient, família, wellness, turisme, cultura, música, menjar i beure, tendències, escapades...). Algunes d'elles són petites start-ups i d'altres són empreses consolidades que ja s'estan projectant més enllà de les nostres fronteres. Totes elles tenen en comú la passió i l'empenta de les persones que les lideren. 

I per flipar-ho encara més, et convidem a viure una experiència virtual amb la portada en realitat augmentada creada per Digalix i Time Out. Només has d'agafar el teu mòbil, anar a la pàgina web timeout.com/portada, situar-lo davant de la portada que veus aquí baix i descobriràs la sorpresa que t'hem preparat...

No és ciència ficció. Fes-te amb el suplement 'Ciutat connectada' i descobreix 63 projectes catalans plens de talent i innovació que faran canviar el món. Benvinguts al futur!

Descarrega't el suplement aquí.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat