1. Park Güell
  Photograph: Maria Dias
 2. Park Güell
  Foto: ShutterstockPark Güell
 3. Cinema al Park Güell
  Foto: MUHBACinema al Park Güell
 • Llocs d'interès | Llocs i edificis històrics
 • preu 1 de 4
 • El Coll

Park Güell

El Park Güell és Patrimoni de la Humanitat i és una de les creacions més importants de Gaudí, que volia aconseguir emular una ciutat jardí anglesa

Publicitat

Time Out diu

El Park Güell és un dels espais verds més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, que ocupa dues parts del turó de les Tres Creus i del Carmel. Des del 1984 és Patrimoni de la Humanitat, ja que és considerat com una de les creacions més importants d'Antoni Gaudí, a més de ser únic i haver suposat una gran influència en molts moviments i en altres artistes de l'època.

Gaudí volia emular les ciutats jardí angleses i es va obsessionar a aconseguir una perfecta integració de les seves obres a la natura. Un exemple són les columnes fetes de pedra que suggereixen palmeres, estalactites i coves naturals. El Park Güell és una de les màximes expressions de l'estil modernista de Gaudí, juntament amb altres obres mestres com la Casa Vicens, Casa Batlló o l'espectacular Sagrada Família.

El punt central del parc és una immensa plaça envoltada per un banc serpentejant recobert amb la tècnica del trencadís i parcialment sostinguda per la Sala de les Cent Columnes, però en té 86. Encara que la plaça sigui el centre de l'espai, la figura del drac, a l'escala principal és l'emblema del parc.

Què costa l'entrada al Park Güell?

L'entrada general costa 10 €, encara que també hi ha opcions a 7 € per als menors entre 7 i 12 anys, els més grans de 65 anys i amb Targeta Rosa reduïda i els acompanyants de les persones amb discapacitat funcional. A més, els menors de 6 anys, els usuaris de la Targeta Rosa i els membres del registre cultural 'Gaudir Més', tenen l'accés gratuït cada dia de l'any.

Quin horari té el parc?

El Park Güell obre les portes cada dia de 9.30 a 19.30 h, tot i que té 30 minuts de marge després de l'hora marcada a la seva entrada per poder accedir-hi. El parc també reserva dues franges horàries per a l'accés del veïnatge i dels titulars de 'Gaudir Més': de 7 a 9.30 i de 20 a 22 h.

Què hi inclou l'entrada?

Amb l'entrada general tindreu accés a l'interior de totes les obres de Gaudí, com ara la Sala Hipòstila, la Casa del Guàrdia, els Jardins d'Àustria, la Plaça de la Natura, el Pòrtic de la Bugadera i molts més als que arribareu pels magnífics camins, viaductes i senders.

Quant es triga a veure el Park Güell?

Les 12 hectàrees que ocupa el Park Güell es poden visitar de moltes maneres. Si no teniu gaire temps, es recomana anar a veure només la zona monumental del parc, on trigareu unes dues hores a visitar-la completament. Si gaudiu d'una mica més de temps i voleu veure també la zona verda i les àrees panoràmiques, és recomanable dedicar-hi almenys mig dia.

Detalls

Adreça
Olot, 5
Barcelona
08024
Transport
Penitents (M: L3)
Preu
Venta on line: Entrada general, 7€. Nens de 0 a 6 anys, gratis. De 7 a 12 anys i major de 65 anys, 4,90€. Discapacitat i acompanyant, 4,90€
Horaris
De l'1 de gener al 28 de març i del 25 d'oct. al 31 de des., de 8.30 a 18.15 h. Del 4 de maig al 6 de setembre, de 8 a 21.30 h. Del 29 de març al 3 de maig, de 8 a 20 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà