Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Park Güell

 • Llocs d'interès
 • El Coll
 1. Park Guell
  © Elan Fleisher / Time Out
 2. Park Güell
 3. Park Güell
  Photograph: Maria Dias
 4. Park Güell
  Foto: ShutterstockPark Güell
Publicitat

Time Out diu

El park Güell és un dels espais verds més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, ocupa dos vessants del turó de les Tres Creus i del Carmel. Des de 1984 és Patrimoni de la Humanitat ja que és considerat com una de les creacions més importants d’Antoni Gaudí, a més de ser únic i d’haver suposat una gran influència en molts moviments i en d’altres artistes de l’època.

Gaudí volia emular les ciutats jardí angleses i es va obsessionar en aconseguir una perfecta integració de les seves obres en la naturalesa. Un exemple d'això són les columnes fetes de pedra que suggereixen palmeres, estalactites i coves naturals. El punt central del parc és una immensa plaça envoltada per un banc en forma de serp recobert amb la tècnica del trencadís i parcialment sostinguda per la Sala de les Cent Columnes, encara que en té 86.
La sargantana, a l'escala principal, és l'emblema del parc.

Detalls

Adreça
Olot, 5
Horta-Guinardó
Barcelona
08024
Transport
Penitents (M: L3)
Preu
Venta on line: Entrada general, 7€. Nens de 0 a 6 anys, gratis. De 7 a 12 anys i major de 65 anys, 4,90€. Discapacitat i acompanyant, 4,90€
Horaris
De l'1 de gener al 28 de març i del 25 d'oct. al 31 de des., de 8.30 a 18.15 h. Del 4 de maig al 6 de setembre, de 8 a 21.30 h. Del 29 de març al 3 de maig, de 8 a 20 h.

Què hi ha ara mateix

Canvi climàtic: com evitar un col·lapse global

 • Exposicions

El Park Güell és un dels racons de Barcelona que destaca pel seu foment de l'espai natural a la ciutat i la cura del patrimoni. És per això que acull l'exposició 'Canvi climàtic: com evitar un col·lapse global' fins a finals d'aquest 2022. La mostra és un recull de fotografies d'artistes, tant nacionals com internacionals, que mostren aquells fenòmens meteorològics relacionats amb el canvi climàtic que ens estan afectant i els efectes que té sobre espais naturals i espècies.  L'exposició està comissionada pel naturalista Joaquin Araújo i fa un itinerari per 60 obres que posen en debat la necessitat d'unes polítiques de prevenció per a assegurar la protecció d'espais en risc tant en governs de països com de plans creats per institucions de ciutats. Tota la mostra estarà a la Plaça de la Natura del Park i s'hi podrà visitar amb la mateixa entrada d'accés. 

Publicitat
També t'agradarà