Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Park Güell

Park Güell

Llocs d'interès, Llocs i edificis històrics El Coll
Park Guell
1/4
© Elan Fleisher / Time Out
Park Güell
2/4
Park Güell
3/4
Photograph: Maria Dias
Park Güell
4/4
Foto: ShutterstockPark Güell

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

El park Güell és un dels espais verds més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, ocupa dos vessants del turó de les Tres Creus i del Carmel. Des de 1984 és Patrimoni de la Humanitat ja que és considerat com una de les creacions més importants d’Antoni Gaudí, a més de ser únic i d’haver suposat una gran influència en molts moviments i en d’altres artistes de l’època.

Gaudí volia emular les ciutats jardí angleses i es va obsessionar en aconseguir una perfecta integració de les seves obres en la naturalesa. Un exemple d'això són les columnes fetes de pedra que suggereixen palmeres, estalactites i coves naturals. El punt central del parc és una immensa plaça envoltada per un banc en forma de serp recobert amb la tècnica del trencadís i parcialment sostinguda per la Sala de les Cent Columnes, encara que en té 86.
La sargantana, a l'escala principal, és l'emblema del parc.

Publicat

Detalls

Adreça Olot, 5
Horta-Guinardó
Barcelona
08024
Transport Penitents (M: L3)
Preu Venta on line: Entrada general, 7€. Nens de 0 a 6 anys, gratis. De 7 a 12 anys i major de 65 anys, 4,90€. Discapacitat i acompanyant, 4,90€
Contacte
Horaris De l'1 de gener al 28 de març i del 25 d'oct. al 31 de des., de 8.30 a 18.15 h. Del 4 de maig al 6 de setembre, de 8 a 21.30 h. Del 29 de març al 3 de maig, de 8 a 20 h.
També t'agradarà