Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Park Güell

 • Llocs d'interès
 • El Coll
 1. Park Guell
  © Elan Fleisher / Time Out
 2. Park Güell
 3. Park Güell
  Photograph: Maria Dias
 4. Park Güell
  Foto: ShutterstockPark Güell
Publicitat

Time Out diu

El park Güell és un dels espais verds més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, ocupa dos vessants del turó de les Tres Creus i del Carmel. Des de 1984 és Patrimoni de la Humanitat ja que és considerat com una de les creacions més importants d’Antoni Gaudí, a més de ser únic i d’haver suposat una gran influència en molts moviments i en d’altres artistes de l’època.

Gaudí volia emular les ciutats jardí angleses i es va obsessionar en aconseguir una perfecta integració de les seves obres en la naturalesa. Un exemple d'això són les columnes fetes de pedra que suggereixen palmeres, estalactites i coves naturals. El punt central del parc és una immensa plaça envoltada per un banc en forma de serp recobert amb la tècnica del trencadís i parcialment sostinguda per la Sala de les Cent Columnes, encara que en té 86.
La sargantana, a l'escala principal, és l'emblema del parc.

Detalls

Adreça
Olot, 5
Horta-Guinardó
Barcelona
08024
Transport
Penitents (M: L3)
Preu
Venta on line: Entrada general, 7€. Nens de 0 a 6 anys, gratis. De 7 a 12 anys i major de 65 anys, 4,90€. Discapacitat i acompanyant, 4,90€
Horaris
De l'1 de gener al 28 de març i del 25 d'oct. al 31 de des., de 8.30 a 18.15 h. Del 4 de maig al 6 de setembre, de 8 a 21.30 h. Del 29 de març al 3 de maig, de 8 a 20 h.
Publicitat
També t'agradarà