Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Setmana Santa a la Sagrada Família

  • Llocs d'interès, Llocs i edificis històrics
  1. Concert de Setmana Santa a la Sagrada Família
    Foto: Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família / Pep DaudéConcert de Setmana Santa 2022
  2. Taller de Setmana Santa a la Sagrada Família
    Foto: Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família / Pep DaudéTaller de Setmana Santa
Publicitat

Time Out diu

Enguany, el famós temple planeja actes tan originals com el concert de l'Orfeón Donostiarra, un taller d'ous de xocolata i il·luminar la façana de la Passió!

La Sagrada Família ja està preparada per celebrar la Setmana Santa amb una col·lecció d’esdeveniments programats des del 26 de març fins al 10 d’abril. La campanya és ‘Sagrada Família és Setmana Santa’ i conté una fotografia de l’escultura de Josep Maria Subirachs, ‘L’Eccehomo’.
La Basílica no només serà l’espai per a les celebracions litúrgiques de la missa de Rams, el Tríduum Pasqual i el Via Crucis; també té plans més lúdics, com el tradicional Concert de Setmana Santa, un joc de llums per una de les façanes i tallers infantils.
El diumenge 26 de març, la Basílica obre les portes amb la música de l’Orfeón Donostiarra, institució centenària de coral amb un repertori que inclourà peces de Händel, Verdi o Mahler, i, fins i tot, alguna en eusquera.
El 3, 4 i 5 d’abril al vespre, la façana de la Passió es tornarà a il·luminar amb el relat de la passió i mort de Jesucrist, una locució musicada amb textos de Mons. Antoni Vadell i Ferrer.
I al llarg d’aquestes tres setmanes, s’impartirà un taller infantil pensat per a famílies amb infants d’entre 5 i 11 anys. L’activitat comença amb una visita guiada, segueix amb un joc a la façana de la Passió i acaba de la manera més dolça possible: amb un taller de decoració d’ous de xocolata.
Unes setmanes per connectar amb el sentit d'aquestes festivitats de la manera més entretinguda possible!

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
sagradafamilia.org/home
Adreça
Contacte
932 080 414
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà