Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Paloma
Foto: La Paloma

Les festes que no us podeu perdre aquest mes a La Paloma

Reggae, ritmes llatins i africans, House, Funk... Us expliquem les sessions que us faran ballar com bojos aquest mes a la mítica sala del Raval

Time Out en col·laboració amb La Paloma
Publicitat

Si sou dels que us llanceu a la pista a la mínima que sentiu bona música i, de fet, esteu sempre disposats a trobar el bon lloc on fer-ho, preneu nota! Aquest mes de març, la sala La Paloma ha preparat unes sessions de dissabte que són tot un festival. Us expliquem amb detall qui punxarà, què sentireu i tots els ritmes que ballareu!

Horse Meat Disco + Gee Lane + Arnau Obiols
Horse Meat Disco

Horse Meat Disco + Gee Lane + Arnau Obiols

Divendres 19 d’abril

El col·lectiu de quatre DJ format per Luke Howard, Severino Panzetta, James Hillard i Jim Stanton s’ha convertit en una marca global. Horse Meat Disco és sinònim de la bacanal londinenca dels diumenges a la nit, que va ressuscitar accidentalment el gènere original de la música de ball a l’escena mundial. A més, són una sòlida atracció per als festivals, amb reserves constants de de l’impuls inicial que van donar al Downlow de Nova York, el primer espai LGBTQ+ de Glastonbury el 2009.
Els acompanyaran l’artista emergent Gee Lane i el pirinenc especialitzat en la bateria i percussió, Arnau Obiols.

Nubyian Twist: Find Your Flame Concert Tour
Nubyian Twist

Nubyian Twist: Find Your Flame Concert Tour

Divendres 26 d’abril

Nubiyan Twist és un grup de músics virtuosos que s'uneixen per crear un so únic i contagiós, inspirat en una barreja de jazz, hip-hop, afrobeat, dancehall, soul, reggae i música de ball. 
Format el 2011 al Leeds College of Music, el grup ha destacat a l'escena del jazz del Regne Unit gràcies a la seva eclèctica barreja d'estils i el seu so potent. Han estat elogiats per la seva exploració emocionant de la musicalitat i els ritmes contagiosos. 
El seu últim àlbum, "Freedom Fables", ha estat aclamat i els ha elevat al nivell més alt de la seva cohort a l'escena musical. L'energia, el ritme, la joventut i les múltiples influències del grup es destaquen en la seva música, cosa que els converteix en una experiència vibrant i vivaç.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat