Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

10 motius per anar a la ruta de Tapes per Barcelona

Time Out Barcelona en col·laboració amb Estrella Damm

Publicitat

Ja tenim aquí la ruta De Tapes per Barcelona. Si encara no hi heu anat, us donem deu motius pels quals no us podeu perdre aquesta nova edició del millor tapeig de la ciutat

1. Quedar amb els amics

És l’excusa perfecta per quedar amb els col·legues del grup del Whats App. Tapes, quintos i converses de veritat!

2. No cal triar restaurant

Si feu la ruta De Tapes per Barcelona, no haureu de passar-vos més d’una hora decidint si xinès, japonès, italià o el que està més a prop de casa d’un o de l’altre... Hi ha creacions per a tots els gustos. Ens proposen una àmplia varietat de platillos perquè tots estigueu ben contents!
Publicitat

3. Podreu tastar moltes tapes diferents

Amb els més de 60 locals diferents que hi ha dins d’aquest recorregut, el plat en petit format serà un avantatge, perquè així podreu fer els golafres i tastar el màxim d’exquisideses possibles.

4. Contemplar veritables obres d’art

La tapa s’ha instal·lat a les cuines del país com a mitjà d’expressió artística, i aquesta ruta ens permetrà, no només gaudir amb els nostres paladars, sinó també els nostres ulls, i flipar amb les creacions de cada local ha preparat especialment per aquest esdeveniment.
Publicitat

5. Tapa i quinto a un preu únic de 2,50 €

I com que no totes les butxaques són iguals, amb un preu únic de 2,50 €, que inclouen un quinto o una canya d’Estrella Damm, hi podem anar tots!

6. Passejades nocturnes per la ciutat

Tot i que el protagonisme el tenen les tapes, no ens hem d’oblidar que és una ruta i ens permetrà fer una passejada nocturna per racons desconeguts o oblidats, una bona excusa per conèixer la ciutat.
Publicitat

7. Descobrireu nous locals

Dins de la passejada nocturna segur que ens enduem alguna sorpresa més, perquè és molt possible que fins i tot, els més sibarites, descobreixin nous locals.

8. És ideal per lligar

I per què no dir-ho, és una oportunitat excel·lent per lligar: una Estrella Damm, una mirada, una tapa, una altra mirada...
Publicitat

9. Podreu guanyar un sopar amb estrella Michelin

Podreu guanyar un sopar per a dues persones en un restaurant amb estrella Michelin, participant en el concurs de la millor tapa de l’any.

10. Pot ser el començament d’una gran nit

I per anar acabant, el final de la ruta pot ser el començament d’una gran nit, només cal seguir la ruta de l’estrella, Damm of course!
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat