Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Biercab: un monument a la cervesa

Biercab: un monument a la cervesa

Biercab ofereix 30 tiradors de birra de tot el món

Biercup
©MariaDias Biercup
Per Montse Virgili |
Advertising

Fa una setmana que han obert i ja es poden penjar més medalles que el màgic Andreu. Amb trenta tiradors i una carta de platets que és l'enveja de totes les veïnes, el Biercab just acaba d'agafar aire per deixar tots els competidors tremolant.

Tot té una explicació, i és que, darrere d'aquesta cerveseria amb una generosa oferta, s'hi amaguen alguns dels millors elaboradors i entesos del món cerveser de tot l'Estat. De Pamplona, Màlaga i també catalans. Entre les files, també hi ha l'Sven del The Drunk Monk. Si sou de Mataró, segur que heu visitat algun cop aquesta cerveseria amb un centenar de referències.

De la trentena de tiradors, una desena estan dedicats a la cervesa de la casa, la Naparbier. Els vint tiradors restants, entre els quals hi trobareu tots els estils de cervesa que hi ha al mercat, pertanyen a elaboradors internacionals, anglesos, belgues, etc. Si sou amants de la curiositat, el celler del Biercab ofereix una selecció d'ampolles de cervesa que us deixarà estabornits. Des de cerveses que reposen en bótes de conyac fins a les birres d'orígens més inaudits.

Les bones maneres del Biercab es traslladen també a la teca. Han buscat l'assessorament de Sergio Ruiz, el xef de l'Hotel Melià de Barcelona. "No per fer maridatges", puntualitza l'Sven, sinó perquè hi hagi "una bona comunió entre el que bevem i mengem".

Cuina refrescant
A la carta, hi trobareu plats molt refrescants, com el cebiche de corball, tàrtar de Wagyu amb sorbet de cervesa Naparbier i musclos a la manera que es preparen a Bèlgica. Hi trobareu altres opcions més clàssiques, com el platet de pernil tallat a mà o unes braves ben picants. I unes postres que us poden fer caure la barretina: textures de xocolata negra amb textures de cervesa, formatge savarín amb granissat de cervesa làmbica. Com se us ha quedat la cara?

La colla de socis cervesers també s'han deixat un bon pessic en el disseny de l'interior, on mana la fusta i una bona colla de taules altes i tamborets que estaven farcits de gent el dia de la inauguració i els següents.

Més informació

Bars i pubs, Cerveseria

Biercab

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Aquesta monumental cerveseria ofereix trenta tiradors: vint dedicats a a la cervesa de la casa, la Naparbier. Els vint tiradors restants, entre els quals hi trobareu tots els estils de cervesa que hi ha al mercat, pertanyen a elaboradors internacionals, anglesos, belgues, etc. Si sou amants de la curiositat, el celler del Biercab ofereix una selecció d’ampolles de cervesa que us deixarà estabornits. També bona teca, amb plats com el cebiche de corball, tàrtar de Wagyu amb sorbet de cervesa Naparbier i musclos a la manera que es preparen a Bèlgica. Hi trobareu altres opcions més clàssiques, com el platet de pernil tallat a mà o unes braves ben picants.

Time Out diu
Advertising