Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Restaurants de cuina marinera amb reserva online
Reserva taula als restaurants més populars de cuina marinera de la ciutat
Us ve de gust menjar marisc o peix fresc? Us oferim una selecció de restaurants de cuina marinera a Barcelona en els quals podreu fer la vostra reserva online, còmodament des de qualsevol lloc.
Lluritu 2
La marisqueria desenfadada de Gràcia ja té un germà! I més que petit és un germà gran. Al Lluritu 2, a quatre passes del primerenc, hi caben, agafeu-vos, cent persones! Ara bé, en la fase dos l'aforament serà de 40 persones, esclar. Aquesta capacitat és possible gràcies al fet que està dividit entre una planta baixa de taula alta i tamboret (20 places), i un segon pis per seure amb tota la calma del món vint més. Encara no podem fer barra, però amb el tema de les taules altes i tamborets, xerinola assegurada. La carta és la mateixa que al Lluritu 1, però ampliada:" Una marisqueria de planxa i brasa de gamma mitjana, amb elaboració mínima i un producte de molta qualitat", explica en Pau Roca, actor i soci. Sí, es mantenen clàssics de la casa com el seu 'polp' sec –pop assecat i hidratat amb un oli espectacular– o la paella de marisc, però també entren en carta especialitats de creació pròpia, com una truita de patates amb oli del cap de gamba (!), o cuina d'aprofitament del peix, com galtes de corball o parpatana (entre l'aleta i la ventresca de la tonyina, melositat total) o un tàrtar de sípia. El Lluritu agafa elements de gastronomies en barra fora de Catalunya (el bar madrileny, les tapes de Cadis), i això sempre és d'agrair. Feu el favor de reservar.
Can Ramonet
Nascut el 1957 i pare del Nou Ramonet, La Fresca i La Vinoteca, Can Ramonet continua sent la taverna insígnia del grup. És la casa dels bons arrossos de tota la vida però amb un aire modernitzat. La carta es manté a l’altura, on trobareu èxits de sempre com l’arròs negre i la fideuà. Una de les noves propostes és un gustós i melós arròs de cua de bou amb l’agosarada intervenció de musclos, una aposta arriscada d’òptims resultats. Recordant la Barceloneta més marinera i popular, hi menjareu clàssics com callos amb cigrons o cargols guisats: les receptes de la iaia Ramona. El menú diari, que és assequible, té una proposta potser un pèl més atrevida però que s’adiu amb el barri mariner.
Patrón
Es complicat trobar bons restaurants de cuina marinera a Sant Gervasi, però aquesta etiqueta la podem adjudicar al Patrón. Excel·leix en ostres i marisc –és de la mateixa propietat que el Botafumeiro, una bona manera aquí per començar un àpat és una dotzena d'ostres gallegues– i disposa en carta de peix fresc de la subhasta del dia: bou de mar preparat al natural, tipus taxngurro al forn, peixos salvatges o arrossos al carbó són algunes de les opcions marineres. La filiació gallega també els permet servir carns DO gallegues de criança pròpia al estil dels 'asadores' del nord. Disposa de set estances privades que imiten cabines de vaixell.