Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Més Petita, una gran microcerveseria

La cerveseria artesana amb més tiradors per metre quadrat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si existeix un mapa de les cocteleries a Barcelona, ja podem començar a dibuixar el plànol de les cerveseries artesanes que misteriosament s'agrupen als voltants de la plaça d'Espanya. Entre el barri de Sants i la zona de Rocafort i Urgell, hi trobarem molts punts vermells. Passa més set la gent del cantó del Llobregat? N'haurem d'investigar les causes i haurem de beure'ns unes quantes pintes per arribar a una conclusió. Només per motius estrictament professionals, eh?

La Més Petita va obrir fa tres mesos, el mateix cap de setmana que se celebrava la Barcelona Beer Festival i, segurament, no per casualitat. El cervell darrere d'aquesta minúscula cerveseria amb vuit tiradors és Albert Sanchis, mestre cerveser i creador de l'artesana Almogàver. Per això, tot i la mida d'aquest establiment, l'Albert vol fer-hi "coses grans". Si l'excel·lència no és cosa de metres, que ho sigui la qualitat. Per això, pràcticament cada setmana l'Albert canvia la llista de cerveses de la pissarra, intentant sempre que s'hi puguin tastar totes les varietats de cervesa. Làmbiques, IPA, de blat, etc. Hi trobareu de tot i us aconsellarà com pocs.

A part de les cerveses artesanes catalanes, que mai no falten a la carta, i l'Almogàver, la de la casa, hi trobareu referències internacionals i estatals. Avui presumeixen de la DouGall's, una birra elaborada a Cantàbria que enamora l'Albert. Li agrada conèixer els elaboradors de les cerveses que serveix per després poder-ho explicar a La Més Petita. "Tinc les cerveses que a mi m'agraden", confessa. Amb prou feines mitja dotzena de tamborets, a la cerveseria del carrer de la Diputació podeu anar-hi sols perquè en sortireu amb amics. És impossible no parlar amb el veí.

L'Albert organitza maridatges i tastos amb formatges i embotits. Aquests dies, hi corren uns formatges artesans de Cambridge (no només hi ha universitaris allà). Aviat començaran a muntar algun taller d'elaboració. La Més Petita és un dels únics llocs on podreu endur-vos la birra de qualsevol dels seus tiradors a casa. Us la posaran dins una ampolla de vidre per 8 euros. Aquesta sí que és una bona notícia. 

Informació pràctica

La Més Petita
  • Bars i pubs
  • Cerveseries artesanes
  • La Nova Esquerra de l'Eixample

Disposen d’un total de vuit tiradors, és possiblement la cerveseria amb més sortidors per metre quadrat de la ciutat. Us proposen una tria acurada de cerveses artesanes (nacionals i internacionals) en un ambient acollidor. També ofereixen la possibilitat d’endur-vos-les a casa mitjançant envasos reutilitzables.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat