Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Amb C de creativitat

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Amb C de creativitat

Una de les poques oportunitats de fer un aperitiu entre els creatius més top del país!

Advertising

Club de creativos (c de c, com es coneixen popularment) és una organització sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de la feina creativa a l’Estat i que busca la unió dels professionals d’aquest sector afavorint l’educació i la formació en aquest àmbit. De fet, és l’única organització d’aquest tipus que existeix actualment a l’Estat. L’objectiu d’aquesta organització és que els treballs creatius del país siguin tan bons com sigui possible i, per això, la seva activitat es dirigeix a col·laborar en la formació dels creatius, tant actuals com futurs, i a mostrar el valor de la creativitat en la comunicació.

En aquest marc, la pròxima trobada del Club de Creatius a la Fàbrica Moritz estarà dedicada al motion design i a l’animació, amb la participació de tres destacats estudis de Barcelona.

El primer, per antiguitat, és Crowd. Va ser creat el 2013 per Carles Moré i Raül Drechsel. Per la seva part, Animal va ser fundat pel realitzador Martin Allais i la productora María Soler, l’any 2014. Pel que fa a Blao, té pocs mesos d’existència i va ser impulsat per un tàndem de directors, David Acevedo i Joan Guasch, amb una llarga i diversificada experiència professional.

Seguint amb el format que caracteritza les tertúlies del Club, els ponents presentaran la seva personal selecció de cinc projectes de motion design. Es tracta de projectes d’aquí i de fora, de molt o poc pressupost, i no necessàriament recents.

I, per si tot això fos poc, també podreu assaborir un aperitiu de primera amb la millor cervesa haguda i per haver, Moritz, esclar. Si no heu trobat la inspiració per ser creatius, segur que després d’aquesta experiència hi estareu una mica més a prop. 

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising