Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinema i moda. Per Jean Paul Gaultier

  • Museus i institucions
  • CaixaForum, La Font de la Guatlla
Jean Paul Gaultier
Foto: Fundació 'la Caixa'Jean Paul Gaultier
Publicitat

Time Out diu

'Cinema i moda. Per Jean Paul Gaultier', una exposició que projecta l'enllaç del món de la gran pantalla amb el de la moda

'Cinema i moda. Per Jean Paul Gaultier' és la nova exposició del Caixaforum que projecta l’enllaç del món de la gran pantalla amb el de la moda, des de la perspectiva personal del modista Gaultier, que, més enllà de les seves obsessions cinèfiles, reflexiona sobre el paper d’ambdues indústries en la societat com a potencials motors de transformació. 

La mostra, dividida en cinc àmbits diferenciats, aprofundeix en el context de creació del vestuari per a films posant l’accent en aspectes clau com l’empoderament femení o la influència de les cultures rock, punk i 'queer'.

'Cinema i moda. Per Jean Paul Gaultier' aplega obres de grans dissenyadors –com Coco Chanel, Balenciaga, Pierre Cardin y Sybilla–, prop de 70 'looks' icònics del cinema i projeccions audiovisuals, cartells originals i fotografies, que tant han marcat la moda en els últims anys.  

L’exposició, que es pot visitar fins al 23 d’octubre, ha estat coorganitzada per la Fundació 'la Caixa' i La Cinémathèque française.

Detalls

Adreça
CaixaForum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
La Font de la Guatlla
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1-L3-FGC)
Preu
6 €

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà