Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa de la Ciència

  • Museus i institucions
Festa de la Ciència
Festa de la Ciència
Publicitat

Time Out diu

El cap de setmana del 10 i 11 de juny, activitats divulgatives de ciència i tecnologia per a tots els públics

Si la ciència tingués una festa major vindria a ser una mica com aquest esdeveniment, i més ara que l’han fet coincidir amb la del barri del Besòs i el Maresme. “Volem que a la Festa de la Ciència la gent s’ho passi bé, i que mentre participen en propostes tradicionals de la Festa Major, també hi hagi activitats on puguin fer-se preguntes, fer tallers, interactuar amb robots i descobrir enigmes”, explica Anna Bröll, cap del Departament de Ciència i Diversitats de l’Ajuntament. Però això no és tot.

Més de 170 activitats

Si voleu saber com serà el cotxe del futur, hi haurà un simulador de conducció autònoma. Si et preguntaves com fer un ordinador quàntic, podràs assistir a una xerrada (on veuràs que és una mala idea). Si no saps què és la supercomputació, ara és el moment. Si tens canalla i volen experimentar amb la música, aneu al concert de Boomwhackers. Sí: la programació d’enguany és molt variada, per a totes les edats i gratuïta.

Un joc de pistes amb premi

Tot plegat, serà a la Rambla Prim. “Hi haurà un joc de pistes perquè la gent es mogui per tot arreu”, explica Bröll. Qui ho resolgui, entrarà en un sorteig. Un dels premis són unes entrades per anar a l’accelerador de partícules més important d’Europa (que és a Cerdanyola del Vallès).

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà