Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Naufragis. Història submergida

  • Museus i institucions
  • Museu d'Arqueologia de Catalunya, El Poble-sec
Museu d'Arqueologia de Catalunya. Naufragi
Foto: Museu d'Arqueologia de Catalunya
Publicitat

Time Out diu

L’exposició vol donar a conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni arqueològic subaquàtic català

L'exposició 'Naufragis. Història submergida' intenta fer conèixer la diversitat del patrimoni arqueològic subaquàtic català i, també, la gran tasca de protecció que s'està duent a terme des de 1992. La mostra pretén a més ampliar el coneixement públic que es té de l’arqueologia subaquàtica, i retre un homenatge als homes i dones que l’han impulsat i l’impulsen, tant a Catalunya com arreu del món. Per això, el Museu d'Arqueologia de Catalunya ha deixat un espai per conèixer la història submergida.

L'exposició, per a tots els públics, s'estructura en quatre grans àmbits: “exploradors del mar”, “de vaixells i mariners”, “excavant sota l’aigua” i “un patrimoni a protegir”. En ells s’exposa una acurada selecció de més de dos-cents objectes procedents de les excavacions realitzades durant els últims 30 anys i de diversos museus i col·leccions d’arreu del país, alguns d’ells mai mostrats al gran públic.

La mostra, que podrà veure fins a l'estiu del 2023, exposa 200 objectes recuperats del fons del mar que mostren la riquesa del patrimoni arqueològic subaquàtic català. L'escenografia de l'exposició, d'uns 1000 m², evoca un fons marí i gràcies a elements audiovisuals de gran format, els visitants podran submergir-se en aquest univers subaquàtic per descobrir-ne la història. 

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Museu d'Arqueologia de Catalunya
Pg. Santa Madrona, 39-41
Eixample
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1, L3, FGC), Poble Sec (M: L3)
Preu
6 €

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà