Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Objectes comuns. Històries locals, debats globals

 • Museus i institucions, Art i disseny
 • Museu del Disseny de Barcelona, El Parc i la Llacuna del Poblenou
 1. Motocicleta Impala
  Foto: Museu del Disseny
 2. Museu del Disseny
  Foto: Museu del Disseny
 3. Museu del Disseny
  Foto: Museu del Disseny
Publicitat

Time Out diu

Una selecció d’objectes comuns a qui el seu disseny ha convertit en peces de culte

Hi ha objectes quotidians que gràcies al seu disseny extraordinari han esdevingut icones que han marcat el nostre progrés. L’exposició ‘Objectes comuns. Històries locals, debats globals’ posa de manifest l’impacte social, estètic i cultural d’aquestes creacions i reivindica el vincle entre Barcelona i el disseny amb algunes de les peces autòctones més emblemàtiques, com la motocicleta Impala o la cadira Butterfly.

La mostra és la nova exposició permanent del Museu del Disseny i està dividida en tres espais. El primer fa un recorregut històric des dels anys 30 fins a l’actualitat amb les fites més importants del disseny a Barcelona, Catalunya i Espanya, on s’evidencia la relació entre aquesta disciplina i el context social. El segon espai proposa un diàleg entre els objectes i subratlla el seu potencial transformador. L’últim espai és l’únic temporal i s’estrena amb una selecció de les peces locals amb major repercussió internacional.

Però l’exposició va més enllà dels murs del museu i gràcies a una aplicació es pot explorar alguns elements destacables del mobiliari urbà de la ciutat. A més, el museu farà jornades de portes obertes del 3 al 5 de desembre, i es podrà visitar l'exposició de forma totalment gratuïta!

Time Out en col·laboració amb Museu del Disseny

Detalls

Adreça
Museu del Disseny de Barcelona
Edifici Disseny Hub Barcelona
Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38
Barcelona
08018
Transport
Glòries (M: L1)
Preu
De 4 a 6 €

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà