TRIVIA virtual del Museu de les Aigües

Museus i institucions
Trivia Museu de les Aigües
Foto: Museu de les Aigües

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Del 5 al 7 de juny, poseu a prova els vostres coneixements sobre el medi ambient amb el Trivia pel Planeta!

Vau aconseguir sortir de l'Escape Room virtual del Museu de les Aigües? Doncs prepareu-vos, perquè ara us espera una ronda de preguntes!

El pròxim 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i és per això que el Museu de les Aigües ha preparat el Trivia pel Planeta: un joc amb una vintena de preguntes i respostes sobre el canvi climàtic i el paper que en té l'aigua. En fem una prova? Sabeu quant ha augmentat el nivell del mar en l'últim segle? Què podríeu dir de la jove activista Greta Thunberg? 

Animeu-vos i apunteu-vos bé els dies perquè el joc virtual estarà disponible per a tothom a través de la web del Museu de les Aigües des del dia 5 fins a la nit del 7 de juny, quan es publicarà el rànquing dels jugadors amb les millors puntuacions. Hi podreu jugar responent directament des de l’aplicatiu o amb l’acompanyament d’un vídeo interactiu en què un presentador exercirà de mestre de cerimònies. Com si es tractés d’un concurs de televisió, prepareu les crispetes!

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies