Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Centre Artesà Tradicionàrius

  • Música
  • Gràcia
  • Crítica de Time Out
C.A.T.
Publicitat

Time Out diu

El C.A.T és un equipament públic de la ciutat que gestiona l’Associació Cultural TRAM (organitzadors del Festival Tradicionàrius, la mostra de música d’arrel tradicional més important de Catalunya) i que va obrir el 1993 al centre cívic L’Artesà del barri de Gràcia.

El C.A.T. té un programa regular de concerts i balls i sessions d’improvisació, així com tallers i actuacions d’altres tradicions musicals.

Detalls

Adreça
Plaça Anna Frank
Gràcia
Barcelona
08012
Transport
Fontana (M: L3), Gràcia (M: FGC)
Horaris
De dl. a dv., de 11 a 14 h i de 17 a 21 h

Què hi ha ara mateix

Ciutat Flamenco 2022

El Ciutat Flamenco tornarà a tenyir d'art i 'duende' diversos espais de Barcelona. Serà del 20 al 29 de maig, amb una 29a edició dedicada al 'cante', ja que coincideix amb el centenari del Concurs de Cante Jondo, el primer que es va celebrar al món, que va tenir lloc a Granada el 1922. Al cartell d'enguany, destaquen noms com La Moneta, Chicuelo, Los Aurora i la companyia Yolanda Cortés, així com la 'Suite de la Isla', una producció del festival amb L'Auditori i l'Esmuc que celebra la figura de Camarón en el 30è aniversari de la seva mort. També es farà el Congrés Internacional de Flamencologia i Pedagogia Flamenca, a la Casa SEAT, i, com a novetat d'enguany, es crea el I Concurs de Cante Ciutat Flamenco, la final del qual tindrà lloc el 22 de maig al Tablao de Carmen. Els espais que acullen el Ciutat Flamenco 2022 són la Casa Seat, el Tablao Flamenco Cordobés, l'Escola José de la Vega, el Centre Artesà Tradicionàrius, Luz de Gas, L'Auditori i el Tablao de Carmen, seran l'escenari d'actuacions com 'Vivir' de Naike Ponce, Flamenco Interior, Mistó & Cía. José de la Vega Baile, 'Colmao' de Cía. Yolanda Cortés, 'La balsa de la medusa' de Los Aurora, 'Divino amor humano' de la Moneta, 'Caminos' de Chicuelo, 'Suite de la Isla' i Flamenkbeat.  Programació:   Naike Ponce 'Vivir': Divendres 20, 19:00 h, Casa Seat Flamenco Interior: Dissabte 21, 12:00 h, Tablao Flamenco Cordobés Mistó & Cía. José de la Vega: Dissabte 21, 20:00 h, Escola José de la Vega Cía. Yolanda Cortés 'Colmao': Dim

Publicitat
També t'agradarà