Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Club Mix

 • Música
 • Ciutat Vella
 • 3 de 5 estrelles
 1. Mix
  © Ivan Giménez Mix
 2. Mix
  © Ivan Giménez Mix
 3. Mix
  © Ivan Giménez Mix
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

En teniu més de 30? Cobreu un sou substanciós? Us agrada el funky dance sense complicacions? La penya guapa? Al Born hi ha un lloc que us semblarà el paradís. Es diu Mix i és un híbrid de barra de luxe i club, un perfil de local nocturn que ens remet a principis del segle XXI i cada cop resulta més exòtic en la graella nocturna.

Fosc, atmosfèric, més petit del que sembla, el Mix saluda el nouvingut amb màquines que escupen fum periòdicament, llums de disseny penjats del sostre i unes lletres de neó que, des de les profunditats del local, serveixen de punt de referència quan portes dues copes de més.

La barra és còmoda, càlida i 'high class'. Cinc euros per una birra; deixem els cubates i els còctels per a una altra nit. Si aneu justos, alerta, perquè el Mix no és per a butxaques desnodrides. El perfil de la clientela no deixa lloc al dubte: 30 anys i escaig, roba de marca, algun fulard... El local, a més, és al bell mig del Born, i és fàcil trobar-hi també guiris classe A que fan una copa i exerciten la canya abans de tornar a l’hotel.

Ep, bona música! House fresquet. Disco. Funky. Al fons del Mix hi ha uns sofàs barrocs que no provarem, perquè el DJ ha posat allò de 'Last night a DJ saved my life' i la meva muller ha embogit. Serà una nit llarga.

Escrit per
Òscar Broc

Detalls

Adreça
Comerç, 21
Ciutat Vella
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (L4)
Horaris
De 22 a 3 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà