La Rouge

Ciutat Vella
  • 4 de 5 estrelles
  • 1 de 5 estrelles
(2Comentaris)
1 M'encanta
Guarda-ho
La Rouge
Irene Fernandez
Rouge TOB 292 Nit novembre 2013 fotografia irene fernandez

Tengo un bar en la rambla del Raval y te lo quiero regalar”. Mitja taronja xopa d’absenta flameja davant meu mentre la Jordina m’explica com en Mohamed li va oferir La Rouge l’any 2007. En Mohamed és l’amo de la cadena dels Pepe’s del Paral·lel, la Jordina és una arquitecta lleidatana de Ponts que ha viscut a mig món i que abans d’obrir aquest local va tenir el Lempika de Carretes i ara el Lupita. El xupito La Rouge que em prendré quan s’apagui la flama té absenta, triple sec i sucre morè: boníssim, 3,5 €.

Per què li va regalar el local? Li agradava com portava el Lempika i tenia massa feina aixecant el seu imperi; l’hi va cedir fins al 2010 i, finalment, l’hi va traspassar. “La Rouge és un dels llocs realment cosmopolites de Barcelona,” diu ella. “Es generen noves dinàmiques entre gent de tota mena i de tot arreu. Aquí vénen okupes, estudiants,  moros, negres, músics, afters... És un autèntic lloc de trobada”.

Va ser un dels primers bars no-pakistanesos a obrir a la rambla del Raval –llavors encara una ferida oberta– i de seguida es va convertir en tota una institució. Aquí feia de cambrera la Diana Pornoterrorista i li van oferir un contracte laboral a la Patrícia Heras perquè pogués sortir de la presó. Al matí t’hi pots trobar gent treballant amb el portàtil –wifi gratis–, els diumenges al vespre concerts de flamenc i presentacions de llibres relacionats amb el barri. És un dels grans catalitzadors del Raval.

Publicat

Lloc de la ubicació La Rouge
Adreça Rambla del Raval, 10
Ciutat Vella
Barcelona

Transport Paral·lel (Línies: L2-L3), Liceu (Línies: L3)

Average User Rating

1 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:2
LiveReviews|2
1 person listening
Asun L

El nuevo personal (excepto una camarera muy amable con piercings) es un desastre, muy antipáticos, especialmente una señora de pelo corto y gafas que nos trató fatal, poniéndonos problemas todo el rato y contestando a todo con muy mala educación. Hemos sido clientes habituales de este lugar durante mucho tiempo, pero no volveremos más.

Ruben M

El sábado fuimos a celebrar un cumpleaños como en otras ocasiones a la Rouge, hemos de decir que en otras ocasiones el local estaba regentado por distinto personal al que nos encontramos esta última vez. El principal al problema q tuvimos ayer fueron las malas maneras del nuevo personal... cuando 4 personas del grupo salieron a fumar, nos quitaron las sillas sin preguntar y cuando dijimos que las personas no se habían ido xq la gente iba a volver nos contestaron que las necesitaban para sentar a nuevos clientes.... que ya nos apañamos más tarde. Y luego todo eran problemas. En definitiva han perdido calidad en la atención y se han ganado la pérdida de clientes habituales.