Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Rouge

La Rouge

Música Ciutat Vella
Recomanat
4 de 5 estrelles
La Rouge
1/4
© Irene FernandezBar La Rouge
La Rouge
2/4
© Irene FernandezLa Rouge
 La Rouge
3/4
© Irene Fernandez La Rouge
La Rouge
4/4
© Irene FernandezLa Rouge

Time Out diu

4 de 5 estrelles

La Rouge vibra en la mateixa freqüència d’ona que el Raval. I parlo del Raval, Raval; el mateix que combat la gentrificació a mossegades i es nega a entregar el territori a la pústula guiri. Aquí no es pensa en clau turista, es pensa en clau multicultural. El neó de l’entrada hi aporta un aire canalla, convida a fer unes copes. La barra en forma d’ela és una tribuna perfecta per dominar tots els racons del local amb la vista.

Davant meu, una sala amb palmeres a les parets, sostre vermell i cadires i tauletes baixes aixopluga els grups de gent i acull les diferents actuacions que hi tenen lloc cada nit. Hi ha un caliu especial. A dalt, descansa un pis superior també farcit de cadires i taules que avui està tancat.

Necessito una copa, però les presses són mal negoci. A les cambreres els costa veure’m. Paciència, és una nit atrafegada, així que penso en les virtuts d’un local ravalenc a morir que fa l’esforç de programar música en directe tota la setmana i també dona espai a humoristes novells. Un bar sense fronteres amb còctels sorprenents –demaneu el 'chupito' de la casa! Amb vermutet i aliments de supervivència. Amb gent del barri. I amb una terrassa a la rambla del Raval que cotitzarà altíssim ara que comencem a anar tots espitregats.

Detalls

Adreça Rambla del Raval, 10
Ciutat Vella
Barcelona
08001
Transport Paral·lel (M: L2, L3), Liceu (M: L3)
Contacte
Horaris De dl. a dg. de 9 a 2 h.
També t'agradarà