La Rouge

Ciutat Vella
  • 4 de 5 estrelles
  • 1 de 5 estrelles
(3Comentaris)
2 M'encanta
Guarda-ho
La Rouge
1/4
Bar La Rouge
La Rouge
2/4
La Rouge
 La Rouge
3/4
La Rouge
La Rouge
4/4
La Rouge

La Rouge vibra en la mateixa freqüència d’ona que el Raval. I parlo del Raval, Raval; el mateix que combat la gentrificació a mossegades i es nega a entregar el territori a la pústula guiri. Aquí no es pensa en clau turista, es pensa en clau multicultural. El neó de l’entrada hi aporta un aire canalla, convida a fer unes copes. La barra en forma d’ela és una tribuna perfecta per dominar tots els racons del local amb la vista.

Davant meu, una sala amb palmeres a les parets, sostre vermell i cadires i tauletes baixes aixopluga els grups de gent i acull les diferents actuacions que hi tenen lloc cada nit. Hi ha un caliu especial. A dalt, descansa un pis superior també farcit de cadires i taules que avui està tancat.

Necessito una copa, però les presses són mal negoci. A les cambreres els costa veure’m. Paciència, és una nit atrafegada, així que penso en les virtuts d’un local ravalenc a morir que fa l’esforç de programar música en directe tota la setmana i també dona espai a humoristes novells. Un bar sense fronteres amb còctels sorprenents –demaneu el 'chupito' de la casa! Amb vermutet i aliments de supervivència. Amb gent del barri. I amb una terrassa a la rambla del Raval que cotitzarà altíssim ara que comencem a anar tots espitregats.

Per Òscar Broc

Publicat

Lloc de la ubicació La Rouge
Contacte
Adreça Rambla del Raval, 10
Ciutat Vella
Barcelona
08001
Horaris De dl. a dg. de 9 a 2 h.
Transport Paral·lel (M: L2, L3), Liceu (M: L3)

Average User Rating

1 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:3
LiveReviews|3
1 person listening
Asun L

El nuevo personal (excepto una camarera muy amable con piercings) es un desastre, muy antipáticos, especialmente una señora de pelo corto y gafas que nos trató fatal, poniéndonos problemas todo el rato y contestando a todo con muy mala educación. Hemos sido clientes habituales de este lugar durante mucho tiempo, pero no volveremos más.

Ruben M

El sábado fuimos a celebrar un cumpleaños como en otras ocasiones a la Rouge, hemos de decir que en otras ocasiones el local estaba regentado por distinto personal al que nos encontramos esta última vez. El principal al problema q tuvimos ayer fueron las malas maneras del nuevo personal... cuando 4 personas del grupo salieron a fumar, nos quitaron las sillas sin preguntar y cuando dijimos que las personas no se habían ido xq la gente iba a volver nos contestaron que las necesitaban para sentar a nuevos clientes.... que ya nos apañamos más tarde. Y luego todo eran problemas. En definitiva han perdido calidad en la atención y se han ganado la pérdida de clientes habituales.