Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Auditori

 • Música
 • Eixample
 • Crítica de Time Out
 1. Auditori1.jpg
  L'Auditori
 2. Auditori2.jpg
  L'Auditori
Publicitat

Time Out diu

Edifici de 42.000 metres quadrats dissenyat per Rafael Moneo que es va inaugurar el 1999. Combina la modernitat externa amb una sala simfònica, la Sala 1 Pau Casals, amb capacitat per a 2.200 espectadors. Compta també amb la Sala 2 Oriol Martorell, de 600 localitats, la Sala 3 Tete Montoliu de 400 places i la Sala 4 Alicia de Larrocha per a 152 espectadors. L'Auditori és la seu de l’OBC, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i també acull l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Museu de la Música.

Detalls

Adreça
Lepant, 150
Eixample
Barcelona
08013
Transport
Marina (M: L1), Glòries (M: L1), Monumental (M: L2)

Què hi ha ara mateix

Alisa Weilerstein + Inon Barnatan

 • Clàssica i òpera

La Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori de Barcelona acull aquest interessant recital de violoncel i piano, en el qual tindrem l'ocasió de poder escoltar la integral de les cinc sonates per a violoncel i piano, composta per Ludwig van Beethoven, entre els anys 1796 i 1815. Música apassionant, que sempre representa tot un repte per a qualsevol músic que la interpreti.

Teodor Currentzis

 • Clàssica i òpera

El director d'origen grec torna a Barcelona, per oferir un concert a L'Auditori, dins del cicle Ibercamera. En programa una obra que poques presentacions demana: el Rèquiem de Wolfgang Amadeus Mozart. La versió promet, no només per la visió sempre nova i diferent que aporten les interpretacions de Currentzis, sinó també per la qualitat del conjunt d'intèrprets que tindrà al davant: MusicaAeterna.

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà