Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Auditori

 • Música
 • Eixample
 • Crítica de Time Out
 1. Auditori1.jpg
  L'Auditori
 2. Auditori2.jpg
  L'Auditori
Publicitat

Time Out diu

Edifici de 42.000 metres quadrats dissenyat per Rafael Moneo que es va inaugurar el 1999. Combina la modernitat externa amb una sala simfònica, la Sala 1 Pau Casals, amb capacitat per a 2.200 espectadors. Compta també amb la Sala 2 Oriol Martorell, de 600 localitats, la Sala 3 Tete Montoliu de 400 places i la Sala 4 Alicia de Larrocha per a 152 espectadors. L'Auditori és la seu de l’OBC, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i també acull l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Museu de la Música.

Detalls

Adreça
Lepant, 150
Eixample
Barcelona
08013
Transport
Marina (M: L1), Glòries (M: L1), Monumental (M: L2)

Què hi ha ara mateix

Ciutat Flamenco 2022

El Ciutat Flamenco tornarà a tenyir d'art i 'duende' diversos espais de Barcelona. Serà del 20 al 29 de maig, amb una 29a edició dedicada al 'cante', ja que coincideix amb el centenari del Concurs de Cante Jondo, el primer que es va celebrar al món, que va tenir lloc a Granada el 1922. Al cartell d'enguany, destaquen noms com La Moneta, Chicuelo, Los Aurora i la companyia Yolanda Cortés, així com la 'Suite de la Isla', una producció del festival amb L'Auditori i l'Esmuc que celebra la figura de Camarón en el 30è aniversari de la seva mort. També es farà el Congrés Internacional de Flamencologia i Pedagogia Flamenca, a la Casa SEAT, i, com a novetat d'enguany, es crea el I Concurs de Cante Ciutat Flamenco, la final del qual tindrà lloc el 22 de maig al Tablao de Carmen. Els espais que acullen el Ciutat Flamenco 2022 són la Casa Seat, el Tablao Flamenco Cordobés, l'Escola José de la Vega, el Centre Artesà Tradicionàrius, Luz de Gas, L'Auditori i el Tablao de Carmen, seran l'escenari d'actuacions com 'Vivir' de Naike Ponce, Flamenco Interior, Mistó & Cía. José de la Vega Baile, 'Colmao' de Cía. Yolanda Cortés, 'La balsa de la medusa' de Los Aurora, 'Divino amor humano' de la Moneta, 'Caminos' de Chicuelo, 'Suite de la Isla' i Flamenkbeat.  Programació:   Naike Ponce 'Vivir': Divendres 20, 19:00 h, Casa Seat Flamenco Interior: Dissabte 21, 12:00 h, Tablao Flamenco Cordobés Mistó & Cía. José de la Vega: Dissabte 21, 20:00 h, Escola José de la Vega Cía. Yolanda Cortés 'Colmao': Dim

Camerata Casals

 • Clàssica i òpera

La Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori de Barcelona acull aquest interessant concert, que forma part del cicle Grans Conjunts, promogut per l'Escola Superior de Música de Catalunya. El conjunt l'integren els membres del Quartet Casals, a més d'estudiants de l'escola. El programa està format per una única obra, la "Serenata per a cordes" de Piotr Ílitx Txaikovski, una obra imprescindible de totes les orquestres de cambra.

Festival Mozart Nits d'Estiu: Soltani & Childress

 • Clàssica i òpera

Un cop finalitzada la temporada regular de concerts de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a L'Auditori, enceta el seu festival d'estiu, el Festival Mozart, format per per tres concerts. En el primer, interpreten les simfonies núm. 25 i 38 del geni de Salzburg, a més del "Concert per a violoncel en Do" de Franz Joseph Haydn, i una estrena nacional de Thomas Adès: "Lieux retrouvés" per a violoncel i orquestra, composta l'any 2016. El solista de violoncel serà Kian Soltani, mentre que la direcció musical anirà a càrrec de Stephanie Childress.

Bachcelona: Ton Koopman

 • Clàssica i òpera

El concert inaugural del Bachcelona 2022, el Festival Bach de Barcelona, té el gran atractiu de la presència -una vegada més a Barcelona i novament en el marc d'aquest festival- de Ton Koopman, un dels músics bachians més destacats de les últimes dècades. El programa que dirigeix des de l'orgue als Solistes Salvat Beca Bach, el Cor Bachcelona Akademie i el Bachcelona Consort, inclou dues cantates de Johann Sebastian Bach, les números 10 i 147.

Publicitat
També t'agradarà