Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Auditori

 • Música
 • Eixample
 • Crítica de Time Out
 1. Auditori1.jpg
  L'Auditori
 2. Auditori2.jpg
  L'Auditori
Publicitat

Time Out diu

Edifici de 42.000 metres quadrats dissenyat per Rafael Moneo que es va inaugurar el 1999. Combina la modernitat externa amb una sala simfònica, la Sala 1 Pau Casals, amb capacitat per a 2.200 espectadors. Compta també amb la Sala 2 Oriol Martorell, de 600 localitats, la Sala 3 Tete Montoliu de 400 places i la Sala 4 Alicia de Larrocha per a 152 espectadors. L'Auditori és la seu de l’OBC, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i també acull l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Museu de la Música.

Detalls

Adreça
Lepant, 150
Eixample
Barcelona
08013
Transport
Marina (M: L1), Glòries (M: L1), Monumental (M: L2)

Què hi ha ara mateix

OBC: Mahler 4

 • Clàssica i òpera

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya inaugura la nova temporada a L'Auditori amb tres concerts que dirigirà el seu nou titular, el francès Ludovic Morlot. El programa presenta dues obres, d'una banda Let me tell you, del compositor danès Hans Abrahamsen. El plat fort serà, però, la Simfonia núm. 4 de Gustav Mahler, que ocuparà la segona part del concert. Les solistes vocals seran les sopranos Audrey Luna i Carolyn Sampson.

Jordi Savall

 • Clàssica i òpera

El so original, la temporada de concerts que Jordi Savall i L'Auditori organitzen en diversos espais de la ciutat de Barcelona, enceta una nova temporada amb un programa monogràfic centrat en la música del compositor austríac Franz Schubert. Així, s'hi podran escoltar les dues últimes simfonies d'aquest autor, interpretades per Le Concert des Nations, un dels conjunts creats fa anys pel mateix Savall.

Publicitat
També t'agradarà