Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 barreges musicals impossibles (i divertides) d'Igudensmann and Joo

5 barreges musicals impossibles (i divertides) d'Igudensmann and Joo

Aleksey Igudesman & Hyung-ki Joo són dos músics que han sacsejat el panorama internacional amb els seu sorprenent espectacle que combina humor amb música clàssica i tocs de teatre. Aquí teniu un tast de la seva música!

gudensmann and Joo
Advertising

Igudensmann and Joo barregen grans clàssics de la música clàssica amb cançons contemporànies. En aquests vídeos hi podreu veure un tastet. Ah, i si voleu anar a veure'ls, estigueu atents, al final de l'article podreu aconseguir entrades gratis! Serà el 2 i el 3 de gener!

 

Camera

Mozart + I will survive+ Let it be

Igudensmann and Joo són capaços de barrejar un gran clàssic de Mozart amb cançons que tots coneixem: l'I will survive' de Gloria Gaynor i 'Let it be' dels Beatles. Preparats per cantar?

Camera

Mozart + James Bond

Què tenen a veure Mozart i l'agent 007? Dues cançons que s'ajunten per aconseguir un clima ple de misteri!

Advertising
Camera

Popurri de clàssica + Riverdance

Aquests dos músics sorprenents són capaços de barrejar un munt de cançons de música clàssica que tots reconeixereu amb una de les cançons més mítiques de la tradició irlandesa!

Camera

Beethoven + Céline Dion

'Per Elisa' és una de les cançons més conegudes de la música clàssica. Igudensmann and Joo la barregen amb l'All by myself' que va popularitzar Céline Dion. I moltes barrges impossibles més que podreu veure en aquest link!

Advertising