Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rihanna
Rihanna

5 motius per veure Rihanna

La diva R&B de Barbados presenta ‘Anti’ al Sant Jordi en l’únic xou que fa a Espanya. Us donem les raons per anar-hi!

Escrit per
Javier Blánquez
Publicitat

Vam témer que la nova gira de Rihanna no passés finalment per Barcelona, però ja no cal patir: la tenim aquí, en plena forma, amb un xou tan feminista com atlètic.

S’ha fet esperar

1. S’ha fet esperar

La publicació d’'Anti', l’últim disc de Rihanna, va ser una agonia. Primer va anunciar la gira –patrocinada per Samsung, amb un contracte de 25 milions de dòlars pel mig–, i quan semblava que tot estava a punt, va retardar de manera absurda la sortida del disc. Només per això, per tot el que ha costat concretar-ho –i a més tenir data a Barcelona, l’única a l’Estat–, val més no desaprofitar l’oportunitat.

Canta TOTS els ‘hits’

2. Canta TOTS els ‘hits’

Com a gira, el tour 'Anti' vol satisfer tots els fans, sense distincions. L’últim disc és central, lògicament, però el setlist que interpreta des del mes de març no s’oblida de cap peça important, i mira que en té. Si vols 'Umbrella', 'Diamonds', 'We found love', 'Work', 'Rude boy', 'Love the way you lie' o 'Bitch better have my money', no pateixis: sonaran totes. En total, 24 cançons.

Publicitat
Notable millora musical

3. Notable millora musical

Quan va venir l’última vegada a Barcelona, el juny del 2013, Rihanna era un fenomen popular massiu en plena fase de revolució a mig camí entre el house i l’R&B. Va ser aquell un espectacle molt eròtic i punyent, més físic que musical, però ara han canviat les coses: ha desenvolupat millor veu i un concepte visual que té més a veure amb el reforçament feminista que no pas amb el carisma sexual. El sentit ètic ha desplaçat el més estètic i obscè pit i cuixa.

Un toc de classe

4. Un toc de classe

El vestuari de la gira va sobrat de glamur: l’ha triat Mel Ottenberg, a partir de col·leccions de Manolo Blahnik i Giuseppe Zanotti. Però aquest no és l’únic factor elegant de la gira: tot el disseny escènic, el vestuari dels ballarins, les projeccions i les coreografies estan pensats per garantir un alt impacte estètic. Rihanna vol que surtis d’allà en xoc, amb els ulls fent pampallugues.

Publicitat
Petites sorpreses

5. Petites sorpreses

Hi haurà una secció del concert dedicada a hits que no són de Rihanna, però en què ella ha participat: èxits de T.I., Kanye West, Jay-Z, i fins i tot la seva versió de la banda indie Tame Impala. A més de variada, agraïda i generosa.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat