Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

5 raons per anar a ballar swing a l'Apolo

Un diumenge al mes, Apolo es vesteix amb les seves millors gales per rebre a la Barcelona Jazz Orquestra amb les seves populars i animades vetllades de Jazz & Swing.

Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Publicitat

Si us agrada ballar, conèixer gent i passar un vespre diferent, no us podeu perdre les festes Jazz & Swing a l'Apolo. Apunteu bé, la propera serà el 29 de maig

Viatja fins als anys 30
Tamara Pinco

1. Viatja fins als anys 30

Una de les coses que més ens agraden d'aquestes festes és l'atmosfera que es crea: és màgica, hipnòtica i us transportarà a una altra època. Penseu en gàngsters, llei seca i festes secretes, tirants, faldilles de vol, plomes, Nova York, Chicago i molta bogeria: benvinguts als anys 30!
Vestits de festa
Tamara Pinco

2. Vestits de festa

Per acabar d'ambientar-nos en aquest ambient, des de l'Apolo us animen a vestir-vos d'època. Sense vergonya: enllustreu les sabates, calceu-vos el barret i sentiu-vos com uns ballarins de l'època d'Al Capone!
 
Publicitat
L'orquestra
Tamara Pinco

3. L'orquestra

La Barcelona Jazz Orquestra -Big Band Internacional de Barcelona- dirigida per Dani Alonso, està integrada per alguns dels millors especialistes de Jazz de Catalunya. Està considerada com una de les millors big bands d’Europa i actua regularment a prestigiosos festivals acompanyant a cèlebres figures com Benny Golson, Frank Wess, Ann Hampton Callaway, Tony Hadley... Prepareu-vos per moure l'esquelet!
Ballar i ballar
Tamara Pinco

4. Ballar i ballar

Per ambientar la festa hi haurà 100 ballarins: és una bona oportunitat per veure autèntics professionals de les acrobàcies. Animeu-vos a provar i a donar-li vida als lluentons! Qui diu que per fer exercici s'ha d'anar al gimnàs? El Jazz & Swing és molt més divertit!
 
Publicitat
Sense vergonya!
Tamara Pinco

5. Sense vergonya!

La sessió ja té 16 anys i per ella han passat ballarins i fans del swing de tota mena. Petits, grans, experts en la dansa o arrítmics: tots sou benvinguts en aquesta gran festa!
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat