Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 raons per anar a ballar swing a l'Apolo
Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

5 raons per anar a ballar swing a l'Apolo

Un diumenge al mes, Apolo es vesteix amb les seves millors gales per rebre a la Barcelona Jazz Orquestra amb les seves populars i animades vetllades de Jazz & Swing.

Per Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Advertising

Si us agrada ballar, conèixer gent i passar un vespre diferent, no us podeu perdre les festes Jazz & Swing a l'Apolo. Apunteu bé, la propera serà el 29 de maig

Jazz & Swing a l'Apolo
Tamara Pinco

1. Viatja fins als anys 30

Una de les coses que més ens agraden d'aquestes festes és l'atmosfera que es crea: és màgica, hipnòtica i us transportarà a una altra època. Penseu en gàngsters, llei seca i festes secretes, tirants, faldilles de vol, plomes, Nova York, Chicago i molta bogeria: benvinguts als anys 30!

Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

2. Vestits de festa

Per acabar d'ambientar-nos en aquest ambient, des de l'Apolo us animen a vestir-vos d'època. Sense vergonya: enllustreu les sabates, calceu-vos el barret i sentiu-vos com uns ballarins de l'època d'Al Capone!
 
Advertising
Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

3. L'orquestra

La Barcelona Jazz Orquestra -Big Band Internacional de Barcelona- dirigida per Dani Alonso, està integrada per alguns dels millors especialistes de Jazz de Catalunya. Està considerada com una de les millors big bands d’Europa i actua regularment a prestigiosos festivals acompanyant a cèlebres figures com Benny Golson, Frank Wess, Ann Hampton Callaway, Tony Hadley... Prepareu-vos per moure l'esquelet!

Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

4. Ballar i ballar

Per ambientar la festa hi haurà 100 ballarins: és una bona oportunitat per veure autèntics professionals de les acrobàcies. Animeu-vos a provar i a donar-li vida als lluentons! Qui diu que per fer exercici s'ha d'anar al gimnàs? El Jazz & Swing és molt més divertit!
 
Advertising
Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

5. Sense vergonya!

La sessió ja té 16 anys i per ella han passat ballarins i fans del swing de tota mena. Petits, grans, experts en la dansa o arrítmics: tots sou benvinguts en aquesta gran festa!

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising