Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Madonna
Madonna

5 raons per les quals Madonna encara importa

Us demostrem que l’ambició rossa encara és rellevant i que cal veure-la en directe

Escrit per
Javier Blánquez
Publicitat

Des que es va fotre la trompada als Brit Awards, hi ha qui ha perdut el respecte a Madonna. Està de moda dir que s’ha fet gran i que no té el que cal per seguir sent la reina del pop. Però de bocamolls el món n’és ple, i la nova gira –Rebel Heart Tour– arriba a Barcelona amb una missió: demostrar que la necessitem.

1. Sentit de l'espectacle

Les crítiques als Estats Units han estat unànimes: continua en forma i el xou està a l’altura del que s’espera de Madonna. Hi ha un punt d’irreverència –monges amb armes de foc– i un ritme frenètic que juga a favor seu. A més, sembla que està somrient sempre.

2. Forma física envejable

Confesseu-ho: quants dels que ens llegiu ara podríeu estar dues hores donant el màxim –ballant, amunt i avall, canviant-se de vestuari a tota velocitat– i no treure el fetge per la boca? El perfecte estat de forma de Madonna i el seu baixíssim índex de greix corporal confirmen que s’ho pren seriosament. Aquella patinada va ser només això, un accident.

Publicitat

3. Cançons que s’aguanten

'Rebel heart' (2015) no és el seu millor disc, i és cert que des del 'Confessions on a dance floor' (2005) no ha publicat cap àlbum rodó. Però al nou hi ha cançons valuoses. El problema de la gira és que potser hi ha massa temes nous en perjudici dels clàssics. Però recupera 'Lucky star', 'Into the groove' i 'Holiday'.

4. 'Sexy bitch’ total

I si no t’agrada el que veus amb 58 anys acabats de fer, és el teu problema. Madonna se sent sexi i ho ha enfocat tot en aquest sentit: diu que tot i que és una dona madura, se sent jove i vital. De fet, les seves rivals de 30 encara no l’han destronada. Poc talent, o massa Madonna?

Publicitat

5. Venç l’adversitat

Va dir el president Tarradellas que es podia fer de tot, menys el ridícul. La caiguda de Madonna va ser la riota, però fins i tot a això s’ha sobreposat. Sembla invencible, no?

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat