Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Stornoway
Stornoway

5 raons per no perdre's el concert de Stornoway

El 8 d'octubre, el cicle Amplificats -That's All Folks donarà el tret de sortida amb l'actuació de Stornoway, que promet ser un dels concerts de la tardor. Et donem 5 raons de pes per no deixar-lo escapar.

Publicitat

Stornoway: no et perdis un dels concerts de la temporada! Ja pots aconseguir les teves entrades!

Perquè han tret un discàs

1. Perquè han tret un discàs

Bonxie és el tercer àlbum de Stornoway, i ha permès a aquest grup d'Oxford saltar a una lliga diferent. Que ho han petat, vaja. El disc s'ha fet un fart de col·leccionar estrelles a la premsa del Regne Unit (5 de 5 a The Guardian, ni més ni menys), i les seves cançons de folk-pop sumptuós han conquerit al públic. Escolta el single Get Low, o la preciosa Man on Wire, i entendràs per què.
Perquè la sala és de luxe

2. Perquè la sala és de luxe

Sabem massa bé que un espai poc idoni pot espatllar el millor dels concerts. Però el cicle Amplificats – That's All Folks difícilment tindrà aquest problema, ja que un concert a l'Auditori és garantia de condicions immillorables. A més, la Sala 2, on se celebrarà l'actuació de Stornoway, ofereix una combinació irresistible: una acústica cristal·lina i la proximitat entre artistes i públic.
Publicitat
Perquè són un grup d'alts vols

3. Perquè són un grup d'alts vols

A banda de ser excel·lents músics, els components de Stornoway tenen interessos d'allò més variats i sorprenents. El seu cantant, compositor i guitarrista, Brian Briggs, és Doctor en Ornitologia, i a Bonxie ha volgut combinar els seus coneixements del món natural amb l'habilitat per crear melodies memorables. Per això, va enregistrar el cant de dues desenes d'espècies d'ocells, que s'integren a les cançons com el més exòtic dels arranjaments.
Perquè tenen fans il·lustres

4. Perquè tenen fans il·lustres

En una entrevista apareguda a Time Out fa uns anys, David Carabén citava Beachcomber's Windowsill, primer àlbum de Stornoway, com el seu disc preferit del 2010. Així, el cantant de Mishima es convertia en pioner a l'hora de reivindicar el talent pop dels britànics. I no seria gens estrany trobar les patilles i les ulleres més inconfusibles del pop català seguint atentament el concert de l'Auditori.
Publicitat
Perquè són cars de veure

5. Perquè són cars de veure

Hi ha grups que ens encanten, però que entre gires i festivals els tenim més vistos que a alguns familiars. El cas de Stornoway és just el contrari: ha passat una dècada des de la seva formació, i encara no ens havien visitat mai. A la nostra redacció són un grup de culte, i esperàvem amb candeletes l'oportunitat de poder anunciar un concert seu. El de l'Auditori serà el primer, i estem segur de què, qui hi vagi, d'aquí a un temps podrà dir allò tan satisfactori de “jo hi vaig ser”.
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat