Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 raons per no perdre's el concert de Stornoway

5 raons per no perdre's el concert de Stornoway

El 8 d'octubre, el cicle Amplificats -That's All Folks donarà el tret de sortida amb l'actuació de Stornoway, que promet ser un dels concerts de la tardor. Et donem 5 raons de pes per no deixar-lo escapar.

Stornoway
Stornoway
Advertising

Stornoway: no et perdis un dels concerts de la temporada! Ja pots aconseguir les teves entrades!

1
stornoway

Perquè han tret un discàs

Bonxie és el tercer àlbum de Stornoway, i ha permès a aquest grup d'Oxford saltar a una lliga diferent. Que ho han petat, vaja. El disc s'ha fet un fart de col·leccionar estrelles a la premsa del Regne Unit (5 de 5 a The Guardian, ni més ni menys), i les seves cançons de folk-pop sumptuós han conquerit al públic. Escolta el single Get Low, o la preciosa Man on Wire, i entendràs per què.
2
auditori

Perquè la sala és de luxe

Sabem massa bé que un espai poc idoni pot espatllar el millor dels concerts. Però el cicle Amplificats – That's All Folks difícilment tindrà aquest problema, ja que un concert a l'Auditori és garantia de condicions immillorables. A més, la Sala 2, on se celebrarà l'actuació de Stornoway, ofereix una combinació irresistible: una acústica cristal·lina i la proximitat entre artistes i públic.

Advertising
3
stornoway

Perquè són un grup d'alts vols

A banda de ser excel·lents músics, els components de Stornoway tenen interessos d'allò més variats i sorprenents. El seu cantant, compositor i guitarrista, Brian Briggs, és Doctor en Ornitologia, i a Bonxie ha volgut combinar els seus coneixements del món natural amb l'habilitat per crear melodies memorables. Per això, va enregistrar el cant de dues desenes d'espècies d'ocells, que s'integren a les cançons com el més exòtic dels arranjaments.

4
stornoway

Perquè tenen fans il·lustres

En una entrevista apareguda a Time Out fa uns anys, David Carabén citava Beachcomber's Windowsill, primer àlbum de Stornoway, com el seu disc preferit del 2010. Així, el cantant de Mishima es convertia en pioner a l'hora de reivindicar el talent pop dels britànics. I no seria gens estrany trobar les patilles i les ulleres més inconfusibles del pop català seguint atentament el concert de l'Auditori.

Advertising
5
stornoway

Perquè són cars de veure

Hi ha grups que ens encanten, però que entre gires i festivals els tenim més vistos que a alguns familiars. El cas de Stornoway és just el contrari: ha passat una dècada des de la seva formació, i encara no ens havien visitat mai. A la nostra redacció són un grup de culte, i esperàvem amb candeletes l'oportunitat de poder anunciar un concert seu. El de l'Auditori serà el primer, i estem segur de què, qui hi vagi, d'aquí a un temps podrà dir allò tan satisfactori de “jo hi vaig ser”.

Advertising