Afrobeats Barcelona Festival

Música, Llatina i world music
Afrobeats Barcelona Festival
Afrobeats Barcelona Festival

Time Out diu

Si us voleu submergir en la cultura urbana africana més actual, amb música, tallers i un munt d’activitats, no us perdeu aquesta cita a la sala Apolo

Arriba a l'Apolo la primera edició de l’Afrobeats Barcelona Festival, una cita que vol mostrar el poder de la cultura africana actual. La música és la principal protagonista (tot i que no la única!), barrejant la potència de l’afrobeat de Fela Kuti amb els ritmes avantguardistes de la nova generació de músics africans electrònics. Hi veurem bandes com Ogun Afrobeat, representants de la cultura ioruba liderats pel bateria nigerià Akin Dimeji Onas; la barreja de sons tribals i electrònica de DE9; el senegalès Momi Manga acompanyat de la seva kora i la seva orquestra; els ritmes imparables de Dentora i bandes locals com els populars Alma Afrobeat Ensemble i l'Orquesta Africana de Barcelona.

També podreu gaudir d’espectacles de dansa Afrobeats, a càrrec d’artistes consagrats com Makuriya, una jove ballarina nascuda a Gàmbia, de família sierroleonesa, que va residir a Espanya i actualment viu a Londres. O també d’Anthony Diaz, que amb només 20 anys està considerat el ballarí d’Afrobeats del moment. I això no és tot, perquè trobareu moltes més mostres de la cultura moderna i més emergent de l’Àfrica, a través del ball, del ‘face painting’, les trenes i tallers variats. Aneu i palpiteu!  

Detalls

També t'agradarà