Aida

Música, Clàssica i òpera
Recomanat
Aida
1/3
Foto: A. BofillAida
Aida
2/3
Foto: A. BofillAida
Aida
3/3
Foto: A. BofillAida

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Un dels títols més representats en la història del Gran Teatre del Liceu! 

Amb 'Aida', Giuseppe Verdi va demostrar la seva força i saviesa musical i teatral que es condensava en un drama intens d'un gran tema clàssic: el triangle amorós. Contextualitzada en l'antic Egipte i escrita el 1870 per celebrar la inauguració del canal de Suez, en aquesta obra mestra Aida, Amneris i Radamès porten la passió, l’amor i l’odi fins a les últimes conseqüències. Una òpera de grans escenes simfonicocorals, magnífiques àries que recorren l’extensa partitura i que s'ha representat al Liceu múltiples vegades al llarg de les dècades.

De fet, l'escenografia que Josep Mestres Cabanes va dissenyar l'any 1945, basada en un seguit de papers pintats que recreen l'Antic Egipte, s'ha convertit en tot un clàssic i es reposa periòdicament. Fins i tot s'ha enregistrat en DVD! Aquesta vegada torna al Liceu amb un repartiment encapçalat per dues de les veus més espectaculars del moment interpretant el paper d'Aida: Angela Meade - una de les reines del MET i que s'estrena en el nostre auditori- i Jennifer Rowley -també debutant al Liceu-, acompanyades de Yonghoon Lee i Luciano Ganci. Gustavo Gimeno en serà el director musical i el guardonat i innovador Thomas Guthrie és el director d'escena.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies