Ameba Parkfest
Foto: AMEBA Ameba Parkfest
  • Música, Dance i electrònica

Ameba Parkfest 2024

El festival gratuït de música electrònica Ameba Parkfest porta 10 hores de música 100% local al Parc de l'Estació del Nord

Borja Duñó
Publicitat

Time Out diu

El festival gratuït de música electrònica Ameba Parkfest celebra l'edició 2024 amb dos escenaris en una nova ubicació: el Parc de l'Estació del Nord. Serà el dissabte 11 de maig, de les 12 fins a les 22 h i està organitzat una vegada més per l'Associació de Música Electrònica de Barcelona, entitat sense afany de lucre que té per objectiu de crear vincles entre la comunitat de l'escena electrònica de la ciutat.

Oriana, Yann Eras & Astromiriam, Inexxstable, UNDO Live!, Aiby, Armela, Repe, Family Matters i Lidiuska són els DJ i artistes de l'escena local que conformen un cartell eclèctic centrat en l'electrònica orgànica. Com sempre, hi haurà una bona oferta gastronòmica, és a dir, energia per poder ballar. 

A sota tens els detalls, i si vols gaudir de més música en directe sense rascar-te la butxaca, consulta la nostra agenda dels concerts gratuïts que es fan a Barcelona. 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
ameba.cat
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà