Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'An American in Paris' per l'OCM
'An American in Paris' per l'OCM

'An American in Paris' en concert amb l'Orquestra Simfònica Camera Musicae!

L'OCM reviurà aquest clàssic musical interpretant la seva banda sonora en directe al Teatre Coliseum. Serà com colar-se a la pel·lícula!

Time Out en col·laboració amb OCM
Publicitat

Poques vegades tenim el privilegi de sentir-nos com a Hollywood i Broadway a la vegada sense moure'ns de Barcelona, però l'Orquestra Simfònica Camera Musicae ens porta una oportunitat única!

El pròxim dimarts 4 de febrer, el Teatre Coliseum acollirà la projecció del musical 'An American in Paris', que comptarà amb la interpretació simultània de la seva banda sonora a càrrec de l'OCM.

El virtuós i energètic director Anthony Gabriele serà qui dirigeixi els magnífics i coneguts temes de la pel·lícula, originals de George Gershwin, com 'I got rhythm', ''S Wonderful', 'Love is here to stay' o 'Nice work if you can get it'. Uns clàssics del cinema musical que es podran escoltar amb les veus originals dels actors (amb versió original subtitulada), però amb els sensacionals arranjaments orquestrals interpretats en directe per l’OCM, amb més de 60 músics a l’escenari.

Aquesta cita musical serà l'única parada a Catalunya de la gira de l'OCM i Gabriele després de les actuacions a València, Saragossa, Sevilla i Madrid. Feu una ullada al seu vídeo, és impossible no emocionar-se!

Al revés!

Al revés!

Si sovint estem acostumats a veure com musicals de Broadway són adaptats als cinemes, en el cas de l'obra 'An American in Paris' el procés va ser diferent.

La pel·lícula, del 1952, no va sorgir d'un musical sinó de la famosa peça que George Gershwin va compondre amb el mateix títol el 1928. Una composició musical que s’utilitza de manera brillant en el ballet final de 17 minuts i que va ser filmat en Technicolor per Vincente Minelli. Al fons, uns decorats magnífics i amb múltiples referències als pintors impressionistes francesos com Renoir o Tolouse-Lautrec.

Per cert, al cap dels anys sí que va haver-hi musical: el desembre de 2014 sobre l'escenari de Théâtre du Châtelet a París i l'abril del 2015 al Palace Theatre de Broadway.

Pintura, dansa i amor

Pintura, dansa i amor

Un argument romàntic sempre triomfa i, encara més, si hi ha art pel mig!

El musical explica la història del pintor americà Jerry Mulligan (Gene Kelly) a París, on s’enamora de Lise Bouvier (Leslie Caron), la promesa del seu bon amic Henri Baurel (George Guétari). Una trama d'embolics, relacions i una brillant coreografia de Gene Kelly amb l'encantador París de després de la Segona Guerra Mundial com a escenari.

Publicitat
Combinació explosiva

Combinació explosiva

Per aquesta especial ocasió tindrem el privilegi de veure treballar junts sobre l'escenari a l'OCM dirigida per Anthony Gabriele.

Ja fa anys que Gabriele acumula un gran repertori de teatre operístic i musical en la seva batuta. Ha estat director de música, director d’orquestra, mestre de cor, coach d’idiomes, coach vocal i acompanyant.

El seu repertori operístic inclou des de La Traviata, Don Giovanni, Madama Butterfly, Il Barbiere di Siviglia, La Bohème o La flauta màgica i com a director musical ha dirigit clàssics com El fantasma de l'òpera, CATS, Grease, The Wizard of Oz i molts altres títols.

Sens dubte, tot un tot terreny de la música que podrem veure dirigint una de les nostres millors orquestres!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat