Apritivo Fstival

Música
APRITIVO FESTIVAL
1/3
APRITIVO FESTIVAL
APRITIVO FESTIVAL
2/3
APRITIVO FESTIVAL
APRITIVO FESTIVAL
3/3
Foto: Louis LambeauAPRITIVO FESTIVAL

Time Out diu

Els dies 14 i 15 de juny, la cinquena edició de l'Apritivo Fstival surt al carrer per omplir-vos de música, birres i tapes!

Bon temps, una terrassa, música i bona gastronomia? Sí, sí, ho heu llegit bé, estem parlant de l'Apritivo Fstival, dos dies en què podreu ballar, cantar i riure acompanyats de les millors tapes i birres (i l'entrada és gratuïta!). El dia 14 de juny de 18 h a 22 h, i el 15 de 14 h a 22 h el bar Imprfcto de Sant Antoni torna amb una cinquena edició de l'Apritivo Fstival en què fins a un total de 15 grups de música faran vibrar la terrassa del bar, a peu de carrer, amb el seu repertori.

Hi podreu escoltar una gran varietat d'estils musicals, des del pop més comercials fins al folk, passant pel rock! Tots els grups són nascuts a Barcelona i oferiran tant cançons pròpies com impressionants versions de les cançons més conegudes. A més, ambdós dies s'hi farà una 'jam session', tots els músics estan convidats! I per si us entra la gana o la set, Imprfcto us tindrà preparada la seva llarga varietat de cerveses provinents de Bèlgica i les seves clàssiques patates fregides belgues acompanyades de salses autèntiques. No us ho perdeu!

Detalls

També t'agradarà