Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Art rebel

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Etnia1/6
Álvaro Valdecantos
Etnia2/6
Álvaro Valdecantos
Etnia3/6
Álvaro Valdecantos
Etnia4/6
Álvaro Valdecantos
Etnia5/6
Álvaro Valdecantos
Etnia6/6
Álvaro Valdecantos

Art rebel

Coneix l'obra de diversos artistes que han reinterpretat la imatge original de la marca d'ulleres Etnia. Art inconformista per a ments obertes!

Per Time Out en col·laboració amb Etnia
Advertising

La marca d'ulleres Etnia està de celebració després de presentar una nova sèrie d'imatges de la seva campanya, anomenada #BeAnartist. Aquest projecte l'integren alguns artistes que sota el lema 'Recolor de Classics' crearan una peça única amb la qual reinterpretaran la imatge original de la marca.

Entre tots han creat un moviment artístic, #BeAnartist, que sortirà al carrer apostant per la democratització de l'art i fent-se seus diversos espais urbans, per acostar les grans instal·lacions artístiques a tothom. L'acció conclourà al Flagship Store d'Etnia, la gran botiga amb terrassa inclosa situada en el barri del Born, a tocar de Santa Maria del Mar. Allà tindrà lloc el llançament de la campanya, que serà a l'hora la celebració del primer aniversari del flagship. Si vols conèixer els artistes que formen part de la campanya, apunta't les dates a l'agenda i no et perdis l'oportunitat de descobrir els seus treballs plens de color i creativitat. Serà una experiència divertida i, a més, podràs prendre una cervesa ben fresca en una de les terrasses amb millors vistes de Barcelona!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising