Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

BAM 2016: Konono Nº1 meets Batida + El Petit de Cal Eril + Saul Williams + ÌFÉ + B-Fachada

  • Música, Pop
Publicitat

Time Out diu

L'última jornada del BAM 2016 es concentrarà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb concerts matí i tarda.

Excuses per anar-hi d'hora

El Petit de Cal Eril (12.00 h), projecte de Joan Pons, presentarà amb la seva banda habitual el seu poderos últim disc, 'La força' (2016) i deixarà pas després a B-Fachada (13.30 h), el portuguès Bernardo Cruz Fachada, que remet a un folk-pop contemporani amb una melancolia hereva de la saudade del fado, el blues lusità.

I quedar-s'hi a la tarda

La tarda seguirà amb ÌFÉ (17.15 h) és el primer projecte en solitari del percussionista, productor i cantant Otura Mun, afroamericà establert a Puerto Rico des de finals dels noranta i implicat en l'escena musical més avantguardista de l'illa des d'aleshores; Saul Williams (18.45 h), sorgit de l'escena de micro obert i dels Poetry Slam novaiorquesos de mitjan anys noranta, que presentarà el seu últim àlbum MartyrLoserKing. La nit i el festival es tancaran de la millor manera possible amb Konono nº1 meets Batida (20.15 h), col·laboració entre la veterana banda congolesa i el productor portuguès d’origen angolès, que ha donat com a resultat un àlbum explosiu que continua la tradició congotrònica de fusió de música tradicional africana amb electrònica.

Instal·lacions audiovisuals

Durant tot el cap de setmana, podreu endinsar-vos en les diferents sales de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per gaudir de diferents representacions audiovisuals i sensorials. Podreu veure, per exemple, l'espectacle làser de la companyia PlayModes amb llums i sons. A més, també s’instal·larà una sorprenent estructura transparent creada per la companyia Efímer que no deixarà indiferent al públic. Dins la cúpula tindrà lloc una tempesta que portarà els assistents a un viatge de sensacions combinant música i efectes.

Jocs al carrer

Al carrer Rosselló, just davant de la l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, trobareu propostes d’entreteniment per a tota la família. Els Jocs del Tonet presentaran activitats fascinants del món del so, la llum i el moviment. Mentrestant, Puck portarà a Barcelona el cinema més petit del món: una sala minúscula dins d’una caravana amb capacitat per a set persones que projectarà pel·lícules internacionals d’animació recuperant l’experiència cinematogràfica d’una manera original.

Estrella Damm també omplirà d’activitats el pati de Montserrat Roig, situat a l’interior de l’illa de cases Rosselló, Cartagena i Dos de Maig. Amb motiu de La Mercè, hi ubicarà un espai infantil per nens i nenes de 0 a 3 anys amb 15 jocs diferents relacionats amb els sentits: obrir i tancar cremalleres, treure pilotes de diferents mides i colors, amargar-se en una caseta, etc.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà