Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

BAM Cultura Viva 2020

  • Música
  1. Linalab & NotMe
    Foto: Ajuntament de Barcelona
  2. Indee
    Foto: Ajuntament de Barcelona
  3. Jorge da Rocha
    Foto: Ajuntament de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

El 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats tindrà lloc una quarta edició que aposta per la proximitat i diversitat en un espai adaptat al nou context

Ja teniu la vostra entrada per a la proposta musical més diferent dins les mateixes festes de la Mercè? La quarta edició de BAM Cultura Viva arriba els dies 24, 26 i 27 de setembre

Durant el confinament es va decidir que la música no podia parar i es va seguir endavant amb la proposta de la manera més expansiva possible, com a compromís amb el projecte i el teixit musical de la ciutat i de proximitat. És per això que enguany, amb el Recinte Fabra i Coats com a escenari, comptarem amb més de 20 propostes artístiques de proximitat i d’estils molt variats, des d'una sessió de Discofòrum a una nova edició de la Fira del Disc Independent amb més de 20 segells. I tot en un espai amable i d'aforament reduït, adaptat a la situació de la COVID-19.

Després d'una convocatòria oberta en què van participar més de cinc-centes propostes, una comissió formada per membres del Plenari del BAM Cultura Viva s'ha escoltat tots els candidats i candidates i s'ha reunit telemàticament per donar forma al cartell definitiu.

Voleu saber-ne el resultat definitiu? Doncs hi podreu gaudir de l'electrònica d'Linalab & NotMe, el rap feminista i combatiu de Las Ninyas del Corro, afrobeat i ritmes llatins d'Indee o la reflexió emocional de Jorge da Rocha, entre molts altres. Consulteu la resta de programació i deixeu-vos portar pel festival que escolta i es compromet amb el talent de la ciutat.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà