Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Foto: Hara Amorós
  2. Foto: Toni Villen
  3. Foto: Toni Villen
  4. Foto: Hara Amorós
  5. Foto: Hara Amorós

Bandes emergents, la Sala Apolo us espera!

La 7a edició de Bala Perduda, la batalla musical de l'Apolo, obre convocatòria fins al 31 d'octubre. Afineu els instruments i apunteu-vos-hi!

Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Publicitat

Ja torna a ser aquí, ja tenim ganes de descobrir talents i ja tenim ganes de ballar i cantar durant setmanes i setmanes al ritme de nous sons. El concurs anual Bala Perduda ja està preparant la seva edició pel 2020 i ja ha fet pública la convocatòria d'inscripció. Si teniu una banda, si teniu temes per fer-nos gaudir i passar una bona estona o si teniu un directe d'allò més original, no us ho penseu dues vegades. Podeu apuntar-vos al formulari que trobareu a la seva pàgina web. Teniu temps fins al pròxim 31 d’octubre!

Aquest festiu concurs és una iniciativa de la Sala Apolo que té com a objectiu principal ajudar a dinamitzar l'escena musical nacional, sent un aparador del talent emergent i oferint l'oportunitat a grups novells de donar-se a conèixer més enllà del seu àmbit d'influència natural i introduir-se en el circuit musical.

A l'última edició, la fusió de jungle, trance i blues dels Egosex va ser la gran guanyadora. Sereu vosaltres els pròxims coronats com a reis o reines de Bala Perduda 2020?

Sou vosaltres? Us busquen!
Foto: Hara Amoros

Sou vosaltres? Us busquen!

Dona igual quin estil musical toqueu, perquè a l'escenari de l'Apolo s'accepten tots els gèneres, fusions i experimentacions.

Els únics requisits per presentar-vos al concurs és que totes les persones de la banda siguin majors d'edat i que no tingueu cap contracte firmat amb una discogràfica major. S'accepta que hàgeu autoeditat algun LP, EP o Single, o que tingueu un acord amb algun segell independent que no publiqui més de 8 referències a l'any.

A més, el vostre repertori ha d'estar format per cançons pròpies (ni plagis ni covers) i durar un mínim de 40 minuts (volem cantar i ballar per molta estona!).

A donar-ho tot!
Foto: Hara Amoros

A donar-ho tot!

De tots els projectes inscrits, se seleccionaran un total de 18 propostes. Totes elles pujaran a l'escenari de La (2) d'Apolo en sis semifinals celebrades entre els mesos de febrer i març. Encara teniu molt de temps per preparar-vos un gran concert!

En la final que enfronti els projectes guanyadors de cadascuna de les sis semifinals, el públic assistent i diversos professionals i representants del sector com periodistes, artistes i membres de la Sala Apolo i del Primavera Sound seran els encarregats de repartir els premis i elegir guanyador. Per descomptat, el músic Joan Colomo repetirà per tercera vegada com a mestre de cerimònies i també dirà la seva en l'elecció final.

Us els posareu a la butxaca?

Publicitat
Molt en joc
Foto: Hara Amoros

Molt en joc

Tocar a l'Apolo davant d'un públic que, de ben segur, cridarà com una colla de 'groupies' no és l'únic que us emportareu d'aquesta experiència musical. També hi ha uns súper premis en joc!

La banda guanyadora tindrà l'oportunitat de tocar ni més ni menys que al Primavera Sound 2020; enregistrarà el seu propi LP als estudis d’Aclam Records, masteritzat per Hitmakers Mastering i distribuït per La Cúpula Music; i actuarà al programa 'Feeel' de Betevé. Espereu perquè això no és tot, hi ha altres premis per confirmar! 

Entre la resta de bandes també es lliurarà el premi especial Sol de Sants: la producció de 4 cançons als estudis Sol de Sants per a una de les bandes finalistes. L'oportunitat de tocar en sales Liveurope: la Musicbox de Lisboa i L’Aéronef de Lille. I el premi Ulule: una campanya de crowdfunding amb assessorament personalitzat i condicions preferents pels 18 grups seleccionats.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat